• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۰:۵۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404061810511
  • خبرنگار : 51024

وزیر خبر داد

ایجاد اداره هوش مصنوعی برای توسعه گردشگری در وزارتخانه میراث فرهنگی‌

ایجاد اداره هوش مصنوعی برای توسعه گردشگری در وزارتخانه میراث فرهنگی‌

ایسنا/آذربایجان شرقی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با تاکید بر تلاش این وزارتخانه در حوزه استفاده از فناوری های نوین و توسعه گردشگری دیجیتال اظهار کرد: ما یک اداره هوش مصنوعی را در این زمینه پیش بینی کردایم.

رضا صالحی امیری شامگاه دوشنبه ۱۷ مرداد در حاشیه سفر خود به شهرستان کلیبر در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در کنار توسعه زمینه‌های هوش مصنوعی، به طور طبیعی یکی از عناصر مهم معرفی داشته‌های ما، شبکه‌های اجتماعی هستند.

وی ادامه داد: ما به سرعت درحال تولید محتواهای چند زبانه برای بازتاب ارزش‌های میراثی خودمان به منظور جذب گردشگران خارجی به ویژه از کشورهای حوزه خلیج فارس، هند، چین، روسیه،آسیای میانه و قفقاز هستیم.

وی تاکید کرد: بخش زیادی از معرفی جذابیت‌های گردشگری از طریق شبکه‌های دیجیتال صورت می‌گیرد که اگر این روند مؤثر باشد اقتصاد گردشگری به حرکت می‌افتد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha