• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۷
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 1404061810671
  • خبرنگار : 71191

ویدیو/ سوخت‌های فسیلی، قاتل زمین

ویدیو/ سوخت‌های فسیلی، قاتل زمین

دانشمندان هشدار می‌دهند در صورت ادامه مصرف سوخت‌های فسیلی، دمای جهانی تا پایان قرن تا سه درجه افزایش می‌یابد. تابستان امسال آتش‌سوزی‌های بی‌سابقه‌ای در اسپانیا و پرتغال رخ داد که صدها هزار هکتار زمین را نابود کرد. پژوهش‌ها نشان می‌دهد تغییرات اقلیمی احتمال وقوع و شدت چنین آتش‌سوزی‌هایی را چندین برابر کرده و شرایطی که پیش‌تر هر ۵۰۰ سال رخ می‌داد، اکنون هر ۱۵ سال تکرار می‌شود.

خبرنگار: سمیه ایمانیان/ گوینده: ندا مصیبی/ تدوینگر: حنانه کرمانی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۶-۱۸ ۲۱:۴۵

نیروگاه برق شازند اراک طبق دستور ریاست جمهوری قرار بود در زمستان هم از گاز استفاده کند الآن علاوه بر زمستان در تابستان که گاز بیشتر است از مازوت استفاده میکند در صورتی که پالایشگاه بغل نیروگاه گازهای با روشن بودن چندین فلر شبانه روز می‌سوزاند.