• چهارشنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۳
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404061911611
  • خبرنگار : 71933

حماس تجاوز نظامی صهیونیست‌ها به یمن را محکوم کرد

حماس تجاوز نظامی صهیونیست‌ها به یمن را محکوم کرد

جنبش حماس طی بیانیه‌ای تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، جنبش مقاومت اسلامی حماس روز چهارشنبه اعلام کرد: حماس با شدیدترین عبارات، تجاوز وحشیانه صهیونیست‌ها به سرزمین یمن را که با هدف قرار دادن استان‌های صنعا و الجوف، تلفات جانی و زخمی‌هایی را در میان غیر نظامیان بی‌گناه به دنبال داشت، محکوم می‌کند.

حماس بیان کرد: این اقدام، نقض فاحش قوانین بین‌المللی، تعرض به حاکمیت یمن و ادامه بی‌بندوباری روزافزون صهیونیستی در منطقه است.

حماس ضمن ابراز همبستگی کامل با برادران یمنی خود، بر عزم راسخ مردم یمن، نیروهای مسلح آن و برادران در جنبش انصار الله در ادامه مسیر حمایت از مردم فلسطین در نوار غزه، به‌ویژه در شرایط تشدید کارزار نسل‌کشی وحشیانه علیه آنان، تأکید می‌کند.

این جنبش از کشورهای عربی و اسلامی، جامعه بین‌المللی و نهادهای آن دعوت کرد تا مسئولیت‌های خود را در مهار یاغیگری دشمن صهیونیستی و رهبران جنایتکار جنگ‌افروز آن انجام داده و فورا برای توقف تجاوز وحشیانه علیه مردم فلسطین و تهدیدات مستمر آن علیه امنیت و ثبات منطقه و ملت‌های آن اقدام کنند.

رژیم صهیونیستی در ادامه حملات خود به کشورهای منطقه و پس از آنکه روز گذشته در تلاشی ناکام برای ترور رهبران حماس، دوحه را هدف قرار داد، امروز صنعا و الجوف در یمن را بمباران کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha