• شنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۰
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404062212899
  • خبرنگار : 71984

رایزنی مقامات آمریکایی با متقی در کابل

رایزنی مقامات آمریکایی با متقی در کابل

فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا و سفیر پیشین واشنگتن در کابل با وزیر خارجه دولت سرپرست افغانستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه دولت سرپرست افغانستان روز شنبه اعلام کرد مقامات آمریکایی با مقامات این گروه در کابل درباره شهروندان آمریکایی بازداشت‌شده در افغانستان مذاکره کردند.

طبق اعلام کابل، «آدام بوهلر» فرستاده ویژه دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در امور گروگان‌ها و «زلمای خلیل‌زاد» فرستاده و سفیر پیشین آمریکا در امور افغانستان با «امیرخان متقی» وزیر خارجه دولت سرپرست افغانستان دیدار کردند.

وزارت خارجه افغانستان در بیانیه‌ای اظهار داشت: «هر دو طرف بر ادامه گفت‌وگوها درباره مسائل مختلف کنونی و آینده در روابط دوجانبه، به‌ویژه در مورد شهروندان زندانی در کشورهای یکدیگر، تأکید کردند.»

طبق گزارش رویترز، هنوز هیچ بیانیه‌ای از سوی واشنگتن درباره این دیدار منتشر نشده و خلیل‌زاد نیز به تماس تلفنی برای اظهارنظر پاسخ نداده است.

رایزنی مقامات آمریکایی با متقی در کابل
رایزنی مقامات آمریکایی با متقی در کابل
رایزنی مقامات آمریکایی با متقی در کابل

بر اساس اعلام واشنگتن، «محمود حبیبی» شهروند آمریکایی‌الاصل، برجسته‌ترین فرد بازداشت‌شده در افغانستان است، اما طالبان بازداشت او را تکذیب کرده است.

دولت طالبان که در سال ۲۰۲۱ پس از ۲۰ سال مداخله نظامی آمریکا در افغانستان به قدرت رسید، از سوی واشنگتن به رسمیت شناخته نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha