• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404062313328
  • خبرنگار : 71610

افتخار وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به تخریب یک برج مسکونی در غزه!

افتخار وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به تخریب یک برج مسکونی در غزه!

در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی تخریب گسترده در شهر غزه را ادامه می‌دهد، وزیر جنگ این رژیم حملات به ساختمان‌ها و مدارس این شهر را یک طوفان خواند و تخریب برج النور را به رخ کشید.

به گزارش ایسنا، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس»، حملات به شهر غزه را «طوفان هوریکان» توصیف کرد.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، او با افتخار اعلام کرد که برج النور در جنوب غربی تل الهوی تخریب شده و ساکنان مجبور به تخلیه و مهاجرت به مناطق جنوب نوار غزه شدند.

هوریکان، نوعی طوفان استوایی است که با بادهایی با سرعت حداقل ۱۱۹ کیلومتر در ساعت شکل می‌گیرد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی افزود: ما به نابودی زیرساخت‌های نظارتی غزه ادامه می‌دهیم و مسیر را برای جنگ زمینی هموار می‌کنیم تا حماس را تحت کنترل درآورده و تمام گروگان‌ها (زندانیان صهیونیست) آزاد شوند.

ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه برج النور را هدف قرار داده بود و صدها فلسطینی ساکن برج و چادرهای مجاور آن مجبور به ترک محل شدند.

با وجود شدت حملات، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اعلام کرد حدود ۶۸ هزار نفر از ساکنان به مناطق جنوبی منتقل شده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی چند روزی است که عملیات تخریب هدفمند خود را علیه ساختمان‌ها، برج‌های مسکونی و مدارس تحت نظارت آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در غزه ادامه داده است.

این اقدامات بخشی از برنامه رژیم صهیونیستی برای اشغال کامل شهر و اجرای «نسل‌کشی» در این منطقه با حمایت آمریکا خوانده شده است.

به گفته شاهدان عینی، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مدارس «الست سوره»، «العالیه» و «شحیبر» را هدف قرار داده‌اند. این مدارس محل اسکان هزاران نفر از آوارگان شمال و جنوب غزه بودند که از نقل مکان به مناطق جنوبی امتناع کرده بودند.

طبق این گزارش، از ۱۱ اوت، ارتش رژیم صهیونیستی ۱۶۰۰ برج و ساختمان مسکونی در غزه را به طور کامل تخریب کرده و به حدود ۲۰۰۰ ساختمان دیگر آسیب شدید وارد کرده است. همچنین ۱۳ هزار چادر نابود شده و بیش از ۱۰۰ هزار نفر مجبور به ترک محل زندگی خود شده‌اند.

در حال حاضر، اکثر ساکنان غزه برای فرار از حملات متمرکز رژیم صهیونیستی، به سمت مناطق غربی شهر کوچ کرده‌اند، که این مناطق نیز از جمعه تحت بمباران سنگین قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha