به گزارش ایسنا، این مرکز با هدف ایجاد بستری یکپارچه برای تجاریسازی دانش، تسهیل همکاریهای صنعتی-پژوهشی و تسریع در انتقال فناوریهای نوین به بخش تولید در شرف راهاندازی است.
دکتر محمدعلی ابراهیمی، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در بازدید از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی که در معیت اعضای هیأت رئیسه این پژوهشگاه انجام شد، از نزدیک با روند آمادهسازی «مرکز نوآوری صنایع غذایی» آشنا شد.
دیدار با اعضای هیات علمی، پژوهشگران و کارکنان پژوهشکده و بررسی فعالیتها و دستاوردهای بخشهای مختلف تحقیقاتی پژوهشکده از دیگر اهداف این بازدید بود.
ابراهیمی در این دیدار ضمن قدردانی از فعالیتهای ارزشمند و دستاوردهای چشمگیر پژوهشکده، بر ضرورت تلاش مستمر و جدی برای تحقق اهداف ارتقای امنیت غذایی کشور تأکید کرد.
وی همچنین پس از شنیدن نظرات و دغدغههای کارکنان بر عزم پژوهشگاه برای حل مسائل رفاهی و فراهم کردن بستر مناسب برای فعالیت بهتر پژوهشگران تأکید کرد.
به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، محمدامین حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی نیز گزارشی جامع از راهبردها، اهداف تحقیقاتی و برنامههای کلان پروژههای جاری ارائه و به چالشهای کلیدی صنعت غذایی کشور که پژوهشکده در حال پاسخگویی به آنهاست، اشاره کرد.
انتهای پیام
نظرات