• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404062313812
  • خبرنگار : 50176

معاون فناوری وزارت علوم:

مدل فعالیت مراکز رشد باید متناسب با نیازهای هر استان طراحی شود

مدل فعالیت مراکز رشد باید متناسب با نیازهای هر استان طراحی شود

ایسنا/لرستان معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، گفت: مدل فعالیت مراکز رشد دانشگاهی، باید متناسب با شرایط و نیازهای هر استان، طراحی شود.

دکتر محمدنبی شهیکی در این نشست که یکشنبه، ۲۳ شهریورماه جاری در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد، تصریح کرد: نمی‌توان برای همه استان‌ها و دانشگاه‌های کشور یک مدل واحد در زمینه فعالیت مراکز رشد نوشت. هر دانشگاه باید بر اساس شرایط خاص استان خود، مدل اختصاصی و متناسب را طراحی و اجرا کند.

وی ادامه داد: مهارت‌آموزی دانشجویان باید در پیوند مستقیم با نیازهای واقعی بازار کار باشد و مراکز رشد دانشگاهی نقش کلیدی در این فرایند دارند؛ خروجی این مراکز باید هسته‌های فناور اثرگذار و پیونددهنده دانش و صنعت باشند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم افزود: مراکز رشد و پارک‌های علم‌وفناوری دو جزء به‌هم‌پیوسته هستند و باید مکمل یکدیگر، عمل کنند؛ رونق این مراکز زمانی محقق می‌شود که تعامل پایدار بین آن‌ها برقرار باشد.

او همچنین یکی از الزامات حرکت به‌سوی دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم را تقویت مراکز رشد دانشگاهی و ایجاد اکوسیستم نوآوری دانست و بر ضرورت ایجاد و تقویت شبکه‌های توانمندسازی و منتورینگ در دانشگاه‌ها {هدایتگری فناوری} تأکید کرد.

در ادامه نشست، دکتر مهدی قاسمی علی‌آبادی، مشاور وزیر علوم در حوزه اقتصاد آموزش عالی، بر لزوم توجه مدیران دانشگاه‌ها به ظرفیت‌های قانونی درآمدزایی اختصاصی تأکید کرد و گفت: موضوع صرفه‌جویی در انرژی و استفاده از ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان از مسیرهای مهم افزایش درآمدزایی اختصاصی دانشگاه‌هاست.

همچنین، دکتر حسین حاتمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و دکتر محمد جعفری، مدیر مرکز رشد دانشگاه، گزارشی از فعالیت‌های فناورانه دانشگاه ارائه کردند.

دکتر جعفری در این نشست خواستار تأسیس مرکز تخصصی انرژی در دانشگاه لرستان شد و پیشنهاد داد این دانشگاه به‌عنوان پایلوت علمی حوزه انرژی معرفی شود.

 وی اضافه کرد: مرکز رشد دانشگاه لرستان در تلاش است گفتمان انرژی‌های نو را در استان نهادینه کند و در همین مسیر، شش کارگروه تخصصی تشکیل شده است؛ بااین‌حال نیازمند حمایت زیرساختی بیشتری برای توسعه فعالیت‌ها هستیم.

 امضای تفاهم‌نامه کاربردی

 نشست با امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه لرستان و پارک علم‌وفناوری استان به پایان رسید.

 این تفاهم‌نامه توسط دکتر مهرداد دادستانی، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر محمودرضا شاکرمی، رئیس پارک علم‌وفناوری لرستان، به امضا رسید تا بسترهای همکاری مشترک در حوزه‌های نوآوری و فناوری بیش‌ازپیش گسترش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha