به گزارش ایسنا، روزنامه جروزالم پست به نقل از یک منبع دیپلماتیک نوشت دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دور جدیدی از مذاکرات را با مسؤولان اسرائیلی و قطری در راستای تلاش برای از سرگیری مذاکرات تبادل اسرا با حماس برگزار خواهد کرد.
دو منبع آگاه از مذاکرات اخیر واشنگتن بین «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر با دونالد ترامپ و معاون وی و وزیر خارجه آمریکا و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا اعلام کردند مسؤولان آمریکایی بر لزوم ایجاد روند مناسب برای از سرگیری مذاکرات تاکید کردند.
این روزنامه نوشت واشنگتن همچنین مذاکرات مستقیمی را با مقامات اسرائیلی در این چارچوب برگزار کرد.
این روزنامه نوشت «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا در اراضی اشغالی با مسؤولان ارشد اسرائیلی برای بررسی شروط از سرگیری مذاکرات صحبت خواهد کرد.
این اقدامات بعد از آن صورت میگیرد که سهشنبه گذشته رژیم صهیونیستی هیئت مذاکره کننده حماس در دوحه را هدف قرار داد اما این هیئت از آن جان سالم به در بردند. این حمله با محکومیتهای شدیدی روبهرو شد.
«مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا شنبه گفت: دونالد ترامپ از این حمله راضی نیست اما این اختلاف ماهیت روابط ما با اسرائیلیها را تغییر نخواهد داد.
انتهای پیام
نظرات