• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404062414053
  • خبرنگار : 71560

پزشکیان پیش از سفر به قطر:

اسرائیل در جنایت های خود قائل به هیچ چارچوبی نیست/ انسجام کشورهای اسلامی باید افزایش یابد

اسرائیل در جنایت های خود قائل به هیچ چارچوبی نیست/  انسجام کشورهای اسلامی باید افزایش یابد

رئیس جمهور ، تاکید کرد: این روزها شاهد هستیم که اسرائیل به هر کجا که دلش می خواهد حمله کرده و هر کاری که دلش می خواهد انجام می دهد؛ متاسفانه آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی از این تجاوز ها حمایت می کنند.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان امروز ( دوشنبه 24 شهریور) قبل از سفر به قطر برای حضور در اجلاس فوق العاده همکاری های اسلامی، در فرودگاه مهرآباد تهران بیان کرد: جلسه اضطراری که با حضور سران کشورهای اسلامی به دعوت امیر قطر امروز در قطر برگزار خواهد شد، البته دیروز هم وزرای خارجه حضور داشتند، در رابطه با تجاوز  اسرائیل به دوحه است. این اقدام خلاف تمام قوانین و مقرارتی بود که در دنیا وجود دارد. اسرائیل در روندی که پیش گرفته هیچ چارچوب و ممنوعیتی را برای خود قائل نیست. به اکثر کشورهای اسلامی از جمله لبنان، سوریه، قطر، ایران و یمن حمله کرده است.

وی در ادامه اظهار کرد: اسرائیل به هر کجا که دلش می خواهد حمله کرده و هر کاری که  دلش می خواهد انجام می دهد. متاسفانه آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی از این تجاوزها حمایت می کنند. اسرائیل در غزه نسل کشی انجام داده است. کودکان، زنان و پیرمردان را با گرسنگی محکوم به مرگ کرده است. خیلی از کودکان در حال جان دادن هستند. متاسفانه آمریکا با وتو و تدارکات خود از اسرائیل حمایت می‌کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: امیدوار هستیم در جلسه‌ای که با حضور سران کشورهای اسلامی قرار است تشکیل شود، بتوانیم به یک جمع بندی برسیم. وحدت و انسجام کشورهای اسلامی را در قبال اقدامات رژیم صهیونیستی افزایش دهیم. تلاش کنیم که در مجامع حقوقی با قدرت با جنایت های رژیم صهیونیستی برخورد شود.  اگر وحدت داشته باشیم؛ می توان یکسری اقدامات عملی را در ارتباط با مسائل اقتصادی، فرهنگی، ارتباطی انجام داد. کشورهای اسلامی می توانند ارتباط خود را با این رژیم جعلی قطع کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: من معتقد  هستم اگر ما مسلمانان باهم بوده و ید واحد باشیم، طبیعتا آنان جرئت نمی‌کنند  به این راحتی به کشورهای اسلامی حمله کرده و تمام قوانین موجود در دنیا را زیرپا بگذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha