• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404062414374
  • خبرنگار : 71667

تورم کالاهای خوراکی چقدر است؟

تورم کالاهای خوراکی چقدر است؟

بررسی داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد در مردادماه امسال برنج ایرانی ایرانی درجه یک، لوبیا چیتی، لپه، لیمو ترش و لوبیا قرمز به ترتیب ۱۴۲.۸،  ۲۴۸، ۱۳۲.۹، ۱۱۹.۱ و ۱۱۶.۱ درصد نسبت به سال گذشته افزایش قیمت داشته‌اند. 

به گزارش ایسنا، مرکز آمار اخیرا متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب کشور را اعلام کرد. بررسی داده‌های منتشر شده حاکی است که برخی کالاهای خوراکی در مرداد ماه افزایش قیمت داشته است. 

به طور مثال برنج ایرانی و خارجی درجه یک به ترتیب ۱۴۲.۸ و ۶۰ درصد، لیمو ترش ۱۱۹.۱ درصد، لوبیا چیتی ۲۴۸ درصد، لپه ۱۳۲.۹ درصد، لوبیا قرمز ۱۱۶.۱ درصد، نخود ۱۰۲.۸ درصد، کره پاستوریزه ۹۳ درصد، موز ۸۸.۱ درصد، چای خارجی بسته ای ۸۴.۲ درصد، خامه پاستوریزه ۷۱.۵، عدس ۷۷.۴ درصد، سیب درختی زرد ۶۶.۹ درصد و رب گوجه فرنگی ۶۲.۷ درصد افزایش قیمت داشته است.  

تورم کالاهای خوراکی چقدر است؟

   

تورم کالاهای خوراکی چقدر است؟

در مقابل  هندوانه ۴.۲-، گوشت گوسفند ۱۶.۱ درصد، گوشت گاو یا گوساله ۱۶.۸  درصد، کنسرو ماهی تن ۱۷.۳ درصد، تخم مرغ ماشینی ۱۸.۳ درصد، گوجه فرنگی ۱۱.۶ درصد و پیاز ۲.۷ درصد کمترین افزایش قیمت را نسبت به مرداد سال قبل داشته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha