• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۳:۳۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404062414614
  • خبرنگار : 50589

هافبک صربستانی شباب‌الاهلی: می‌توانیم تراکتور را ببریم

هافبک صربستانی شباب‌الاهلی: می‌توانیم تراکتور را ببریم

ایسنا/آذربایجان شرقی هافبک صربستانی شباب‌الاهلی می‌گوید این تیم قادر به شکست تراکتور است.

تراکتور ایران فردا سه‌شنبه ۲۵ شهریور در جریان هفته اول لیگ نخبگان آسیا از ساعت ۱۹:۳۰ مهمان شباب الاهلی امارات است.

نمانیا ماکسیموویچ امشب دوشنبه ۲۴ شهریور در نشست خبری قبل از این بازی اظهار کرد: ما وارد تورنمنتی بزرگ شده‌ایم که همه به آن توجه دارند. می‌دانیم حریف‌مان چه کیفیتی دارد و از توانایی بازیکنان تراکتور آگاه هستیم، اما در عین حال تیم ما نیز از شایستگی لازم برخوردار است. به هم‌تیمی‌های خود اعتماد کامل دارم و مطمئنم می‌توانیم نمایش خوبی داشته باشیم و نتیجه مثبتی بگیریم.

او در ادامه پیامی به هواداران شباب‌الاهلی داد و عنوان کرد: از ابتدای فصل هواداران همواره پشت تیم بودند و هیچ‌گاه ما را تنها نگذاشتند. امیدوارم فردا در ورزشگاه راشد با تعداد بیشتری حاضر شوند تا با حمایت و تشویق‌شان انگیزه بیشتری بگیریم و بتوانیم نتیجه‌ای رقم بزنیم که آنها را خوشحال به خانه بفرستد.

به گزارش ایسنا، هافبک صربستانی شباب‌الاهلی گفت: شباب‌الاهلی یک تیم بزرگ است و تیم‌های بزرگ همیشه به دنبال کسب جام و رقابت برای قهرمانی هستند. تمام بازیکنان انگیزه بالایی دارند و هدف ما بردن هر مسابقه است. در بازی فردا با تمام توان برای گرفتن سه امتیاز می‌جنگیم و امیدوارم در رسیدن به این هدف موفق باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha