• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404062514931
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

کاهش ۸۰ درصدی ورودی پرونده‌های تصادفات به دستگاه قضایی کهگیلویه و بویراحمد

کاهش ۸۰ درصدی ورودی پرونده‌های تصادفات به دستگاه قضایی کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ورودی پرونده‌های تصادفات جاده‌ای استان در پنج ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۰ درصد کاهش یافت.

عبدالرضا بابایی روز سه شنبه ۲۵ شهریور در نشست خبری با خبرنگاران افزود: سال‌های گذشته استان کهگیلویه و بویراحمد در بین استان‌های کشور رتبه پنجم را داشت که با اقدامات پیشگیرانه به رتبه ۲۵ رسیده‌ایم.

وی با اشاره به بیشترین فراوانی جرم استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: به ترتیب سرقت، نزاع و درگیری بیشترین فراوانی را در این استان دارند. سرقت به دلیل وضعیت اقتصادی مردم است که البته این افزایش در رابطه با سرقت به دلیل پرونده‌های بلاتکلیفی مانده از قبل و رسوبی است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در سال گذشته پرونده‌های با ادعای خانواده ورودی به حوزه معاونت پیشگیری از وقوع جرم دستگاه قضایی برای مشاوره، ۳۷ درصد منجر به صلح و سازش شده است.

بابایی با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد قضات پاک دست زیادی دارد، تصریح کرد: با توجه به وضعیت قومی و قبیله‌ای این استان، نباید این مسائل مانع اجرای عدالت توسط قضات شود.

وی در رابطه با پرونده قتل دکتر داودی پزشک متخصص در شهر یاسوج ادامه داد: رای خوبی صادر شده و به دیوان عالی کشور ارسال شد پس از تعیین تکلیف مراحل قانونی انجام می‌شود.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره ورودی دستگاه قضایی به مساله افزایش شهریه مدارس غیرانتفاعی عنوان کرد: با ورود دستگاه قضایی اعمال و اجرای افزایش شهریه مدارس غیرانتفاعی در استان متوقف شد فردا چهارشنبه تعیین تکلیف می شود.

بابایی در رابطه با کافه باغ‌های آبشار یاسوج تاکید کرد: مجوزهای داده شده غیرقانونی بود و این کافه باغ‌ها فاقد مجوز گردشگری هستند که ساماندهی و نظارت این کافه‌ها در دستور کار مسئولان استان قرار دارد.

وی عنوان کرد: هر چه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی بیشتر باشد آسیب ها و جرائم در جامعه کمتر خواهد بود.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم می‌توانند گزارشات خود را جهت پیشگیری از وقوع جرم به سامانه سجام دستگاه قضایی گزارش دهند که هم اکنون ۱۲۰۰ نفر در سطح این استان عضو هستند و بیشترین گزارشات رسیده به این سامانه مسائل عمومی است.

به گزارش ایسنا، بابایی بیان کرد: در خصوص موضوع گرفتن ضمانت طلا برای فروش موبایل به صورت اقساطی در استان کهگیلویه و بویراحمد دستگاه قضایی در این زمینه ورود کرده و در حال بررسی است البته این موضوع می تواند مقدمه وقوع جرم باشد و مردم استان مراقبت لازم را داشته باشند تا با مشکل مواجه نشوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha