• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404062515088
  • خبرنگار : 71489

داداشی: پزشکیان در نیویورک وحشی‌گری‌های اسرائیل را مطرح کند

داداشی: پزشکیان در نیویورک وحشی‌گری‌های اسرائیل را مطرح کند

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ارائه پیشنهاداتی به رئیس جمهوری جهت طرح در مجمع عمومی سازمان ملل پرداخت و گفت: باید وحشی‌گری‌هایی که اسرائیل و همچنین آمریکایی‌ها علیه منافع ملت ایران داشتند در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شود.

ولی داداشی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر آتی مسعود پزشکیان به نیویورک جهت سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل با تأکید بر ضرورت محکوم شدن جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه ایران اظهار کرد: آقای رئیس جمهوری باید در سخنرانی عمومی خود در سازمان ملل مسئله حمله اسرائیل به ایران همچنین حمله آمریکا به ایران و تاسیسات هسته‌ای ما را بیان کنند. باید وحشی‌گری‌هایی که اسرائیل و همچنین آمریکایی‌ها علیه منافع ملت ایران داشتند در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شود. همچنین باید در رایزنی‌هایی که در حاشیه این جلسه انجام می‌شود، تلاش شود تا حمایت سران دولت‌های کشورهای دنیا این رابطه جلب شود.

وی افزود: موضوع اعمال تحریم‌های غیر انسانی علیه ملت ایران و دولت جمهوری اسلامی ایران از دیگر مواردی است که آقای پزشکیان باید در سخنرانی اصلی خود مورد تاکید قرار دهد. همچنین آقای رئیس جمهوری حتماً باید بیان کنند که امنیت کشور ما و امنیت منطقه غرب آسیا با تحرکات آمریکایی‌ها و همچنین اسرائیلی‌ها به نوعی مخدوش شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی در غزه و سکوت کشورهای حامی این رژیم جعلی گفت: بحث مردم غزه و محاصره آن‌ها و همچنین جنایاتی که ساکنان اراضی اشغالی با حمایت آمریکا در حال انجام هستند از دیگر موضوعاتی است که باید از سوی رئیس جمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شود. طرح موضوعاتی درباره ضرورت تامین امنیت خلیج فارس توسط کشورهای همسایه و تاکید بر خروج آمریکا از این منطقه از دیگر محورهای پیشنهادی به رئیس جمهوری جهت طرح در سازمان ملل است.

در این زمینه بیشتر بخوانید:

سعیدی: پزشکیان در سازمان ملل پیام آور صلح و اقتدار باشد

داداشی همچنین درباره چشم انداز این سفر در زمینه مذاکرات هسته‌ای، با تاکید بر اینکه دولت‌های مختلف در جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت میز مذاکره را ترک نکردند بلکه کسانی به میز مذاکره پشت پا زدند که به کشور ما و منافع ملی ایران حمله کردند، اظهار کرد: آقای رئیس جمهوری حتماً به این مسائل اشراف دارند و همان‌طور که بارها اعلام شده است، مذاکره در یک فضای تهدید آمیز و متشنج اصلاً معنا ندارد. ما همواره مذاکره را پیشنهاد کرده‌ایم اما در هر مذاکره‌ای اصل عزت، حکمت و مصلحت باید حفظ شود. آقای پزشکیان در این زمینه باید هوشمندانه عمل کنند چراکه هوشمندی آقای رئیس جمهور باعث عزت و افتخار ملت ایران خواهد شد.

به گزارش ایسنا، «مجمع عمومی» سازمان ملل متحد یکی از ۶ رکن این نهاد بین‌المللی است که هشتادمین دوره آن با حضور سران و هیئت‌هایی از ۱۹۳ عضو سازمان ملل و با شعار «با همدیگر بهتر: ۸۰ سال و بیشتر از آن برای صلح، توسعه و حقوق بشر» از یکم تا هفتم مهرماه سال جاری در مقر اصلی این سازمان در نیویورک برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha