• جمعه / ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404062816754
  • خبرنگار : 71675

سهرابیان از تمرین محروم شد/ جریمه سنگین در انتظار مدافع استقلال

سهرابیان از تمرین محروم شد/ جریمه سنگین در انتظار مدافع استقلال

بازیکن استقلال به دلیل مصاحبه تند علیه بازیکنان این تیم به کمیته انضباطی باشگاه احضار شد.

به گزارش ایسنا، آرمین سهرابیان بازیکن تیم استقلال به کمیته انضباطی این باشگاه احضار شد. سهرابیان پس از بازگشت این تیم از سفر دوبی در فرودگاه صحبت‌های تندی را علیه برخی از همبازیان خود انجام داد. این در حالی بود که ریکاردو ساپینتو سرمربی آبی پوشان از بازیکنان خواسته بود مصاحبه‌ نکنند.

سهرابیان همچنین امروز از حضور در تمرین منع شد تا کمیته انضباطی درباره‌اش تصمیم‌گیری کند. به نظر می‌رسد این کمیته جریمه مالی سنگینی برای مدافع آبی‌پوش در نظر بگیرد.

تیم فوتبال استقلال در هفته اول رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا مقابل الوصل امارات با نتیجه سنگین ۷ بر یک شکست خورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha