• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404062917389
  • خبرنگار : 71516

درخواست آنروا از جامعه بین‌المللی درباره غزه

درخواست آنروا از جامعه بین‌المللی درباره غزه

آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) مجددا از جامعه بین‌المللی خواست بر رژیم صهیونیستی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه فشار بیاورند.

به گزارش ایسنا، آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد: هزینه رفتن خانواده‌های شهر غزه به جنوب نوار غزه به حدود ۳۱۸۰ دلار برای یک خانواده در شرایط فاجعه بار انسانی همراه با ادامه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی می‌رسد. این هزینه سنگین شامل ۱۰۰۰ دلار برای انتقال از شهر غزه به جنوب نوار غزه و ۲۰۰۰ دلار برای خرید چادر و ۱۸۰ دلار برای اجاره قطعه زمینی برای برپایی چادر در آنجا است. این هزینه‌های سنگین در سایه کمبود سوخت و منع ورود کمک‌های آنروا از حدود هفت ماه پیش به دلیل محاصره شدید توسط اسرائیل است.

آنروا تاکید کرد: مساحت‌های اختصاص یافته به ایجاد چادرها بسیار شلوغ است. دستیابی به اماکن جدید تقریبا محال است. بیشتر ساکنان غزه هیچگونه منبع درآمدی ندارند و این مسئله رنج و مشکلات آنها را بیشتر می‌کند.

طبق گزارش شبکه فلسطینی «قدس» آنروا مجددا از جامعه بین المللی خواست برای ورود کمک‌های بشردوستانه و آتش بس فوری بر رژیم صهیونیستی فشار بیاورد.

آنروا تاکید کرد: ادامه محروم کردن غیرنظامیان از نیازهای اساسی زندگی تهدیدی مستقیم برای جان آنها است.

اظهارات آنروا در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی عملیات نظامی در شهر غزه را تشدید کرده و چند روز پیش عملیات زمینی گسترده را آغاز کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha