• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404062917591
  • خبرنگار : 50177

فرماندار مرکز لرستان:

خرم‌آباد نیازمند تحولی متناسب با نگاه جهانی است

خرم‌آباد نیازمند تحولی متناسب با نگاه جهانی است

ایسنا/لرستان فرماندار مرکز لرستان گفت: باید بتوانیم تحولی متناسب با نگاه جهانی پس از ثبت جهانی مکان‌های پیش از تاریخ خرم‌آباد، در این شهر ایجاد کنیم و به جایگاهی که حق مردم است و با شرایطی که داریم شاهد شکوفایی و رونق شهرمان شویم.

نورالدین درمنان عصر شنبه ۲۹ شهریور در جلسه تعیین تکلیف حفاری مسیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای اقتدار خرم‌آباد که با حضور شهردار مرکز لرستان، اعضای شورای اسلامی شهر، مدیران کل شرکت گاز و ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاون راهداری استان و برخی مدیران دستگاه‌های خدمات‌رسان شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری مرکز لرستان برگزارشد، اولین مساله شهر خرم‌آباد را ترافیک برشمرد و با بیان اینکه باید از تمام امکانات و ابزاری که در دست داریم و با همدلی مدیران و مشارکت مردم بتوانیم در راستای رفع گره‌های ترافیکی قدم‌های موثری برداریم، افزود: جلسه امروز نیز به منظور تسریع در روند حفاری مسیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای اقتدار برگزار شده تا از ظرفیت دستگاه‌های خدمات‌رسان در راستای هم‌افزایی و همراهی در جابه‌جایی تأسیساتی که در مسیر وجود دارد استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه انتظار داریم پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای اقتدار همانگونه که از نامش پیداشت با اقتدار شروع و زودتر از موعد مقرر به بهره‌برداری برسد و زیر بار ترافیک برود، ادامه داد: نیاز است در عمل و با کارهایی در راستای خدمت‌رسانی به مردم، اعتماد عمومی را بیش از پیش جلب کنیم.

فرماندار مرکز لرستان گفت: دو تجربه موفق در شهر داشتیم یکی پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای جاویدالاثر و دیگری پروژه تقاطع غیرهمسطح  امام رضا (ع) است که ضرورت دارد به منظور رفع گره ترافیکی شهر، تقاطع غیرهمسطح شهدای اقتدار نیز زودتر از موعد مقرر به سرانجام برسد.

درمنان بیان کرد: مصمم هستیم با به انجام رساندن این پروژه‌ها، ترافیک شهر خرم‌آباد روان‌سازی شود.

وی ادامه داد: همچنین باید بتوانیم با تکمیل پروژه‌های کمربند غربی و کمربند شرقی که در دست اجراست، تحولی متناسب با نگاه جهانی پس از ثبت جهانی مکان‌های پیش از تاریخ خرم‌آباد، در شهر ایجاد کنیم و به جایگاهی که حق مردم است برسیم و شاهد شکوفایی و رونق شهرمان شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha