• یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404063017953
  • خبرنگار : 71049

رستمی: ۱۳ آبان امسال با تمام سال‌های قبل متفاوت است

رستمی: ۱۳ آبان امسال با تمام سال‌های قبل متفاوت است
عکس آرشیوی

رئیس ستاد برگزاری مراسم ۱۳ آبان با بیان اینکه «مراسم امسال و سالگرد مبارزه با استکبار جهانی با تمام سال‌های قبل متفاوت است»، گفت: ۱۳ آبان یکی از روزهایی است که می‌توان به واسطه آن در جنگ شناختی آمریکا علیه ملت و کشور پیروز شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «مصطفی رستمی» رئیس ستاد مرکزی برگزاری گرامیداشت ۱۳ آبان روز یکشنبه و در اولین نشست ستاد مرکزی برگزاری گرامیداشت «۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» گفت: حماسه ۱۳ آبان، بازخوانی انقلاب اسلامی به تمام معناست. موضوع تبعید امام خمینی (ره) به‌خاطر اعتراض آمریکایی‌ها به مصوبه مجلسین ایران، شهادت دانش‌آموزان در ۱۳ آبان ۵۷، اعتراض دانشجویان به پناه‌دادن شاه از سوی آمریکا در سال ۵۸ که به تسخیر لانه جاسوسی و به تعبیر امام، انقلاب دوم می‌شود، مناسبت‌هایی است که در این روز گرامی داشته می‌شود.

وی گفت: شیوه آمریکایی‌ها و روش‌شان در دنیا این است که اگر بتوانند، با آسان‌ترین روش با ملت‌ها مواجه می‌شوند، ولی اگر این روش جواب ندهد، به سراغ روش‌های دیگر استعماری می‌روند. در مواجهه با انقلاب اسلامی هم عامل دست‌نشانده‌شان در ۲۸ مرداد را برگرداندند و به او قدرتی ظالمانه‌تر از گذشته برای غارت منابع و سرمایه‌های کشور می‌دهند.

رستمی افزود: در خاطرات اعلم آمده که روزی شاه ناراحت بود. وقتی دلیل ناراحتی‌اش را می‌پرسد، شاه می‌گوید که آمریکایی‌ها بدون اطلاع او، هواپیماهای نظامی ایران را به ویتنام برای عملیات در آنجا فرستادند. این رویه‌ای بود که آمریکایی‌ها با دست‌نشانده خود در ایران داشتند.

رستمی: ۱۳ آبان امسال با تمام سال‌های قبل متفاوت است
نشست ستاد مرکزی برگزاری گرامیداشت «۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی»

حقیقت نظام کفر بعد از عملیات طوفان‌الاقصی رو شده است

رستمی اظهار کرد: آمریکای ۲۸ مرداد همان آمریکای ۵۷ و تجزیه‌طلبی‌های بعد از انقلاب، کودتاها و ترورها در ایران است. همان آمریکایی که در کنار صدام در جنگ تحمیلی علیه ایران ایستاد.

وی گفت: این‌ها ضمن اینکه جنایت می‌کنند، تلاش می‌کنند رقیب خود را شر و ظالم نشان دهند و روایت‌ها را دستکاری و جعل کنند. درباره انقلاب اسلامی و ایران هم بی‌مهابا این کار را انجام دادند، اما حقیقت نظام کفر بعد از عملیات طوفان‌الاقصی برای افکار عمومی جهانی و در دل دانشگاه‌های اروپا و آمریکا و ملت‌های آن‌ها رو شده است. امروز ندای جبهه مقاومت از دل غزه تا تهران تا خیابان‌های اروپا و آمریکا شنیده شده است و یکی از مقاطع تاریخی مهم را رقم زده است.

رئیس ستاد مرکزی برگزاری گرامیداشت ۱۳ آبان گفت: ۱۳ آبان امسال و سالگرد مبارزه با استکبار جهانی با تمام سال‌های قبل متفاوت است. ملت ایران تمام ادعاهای آمریکا برای حمایت از ایران را در جنگ ۱۲ روزه دیدند. اسرائیل عددی نیست که بدون حمایت اربابان خود جنگ کند و دوام بیاورد. جنگ آمریکا و ناتو با ابزار اسرائیل علیه ایران، در حالی که ما مشغول مذاکره با آن‌ها بودیم، انجام شد و عزیزترین‌های ما را به شهادت رساندند و هنوز تلاش دارند به آنچه در جنگ نرسیدند، دست پیدا کنند. آن‌ها برای آتش‌بس و پایان جنگ التماس کردند، اما بعد سعی کردند روایت پیروزی در این جنگ را به نفع خود القا کنند.

رستمی: ۱۳ آبان امسال با تمام سال‌های قبل متفاوت است
نشست ستاد مرکزی برگزاری گرامیداشت «۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی»

۱۳ آبان یکی از روزهایی است که می‌توان به واسطه آن در این جنگ پیروز شد

رئیس ستاد مرکزی گرامیداشت روز ۱۳ آبان اظهار کرد: معتقدم ۱۳ آبان امسال پرشکوه‌تر برای نسل‌های آینده ایران برگزار خواهد شد. جامعه ما حقایق آمریکا را در جنگ ۱۲ روزه دید و جهاد مهمی که رهبری انقلاب اشاره کردند، این بود که دشمن وقتی در جنگ سخت موفق نشد، جنگ شناختی را پیش کشید و این جنگ شناختی را امروز به‌خوبی می‌بینید. از این‌رو مجموعه دست‌اندرکاران مسئولیت ورود به این جنگ شناختی دارند و ۱۳ آبان یکی از روزهایی است که می‌توان به واسطه آن در این جنگ پیروز شد.

رستمی ادامه داد: امسال ده‌ها شهید دانش‌آموز و دانشجو در جنگ ۱۲ روزه، در کنار دانشمندان شهید و اعضای هیأت علمی داریم که معتقدم این ظرفیت کاملاً رویکرد ما را متفاوت می‌کند و از فضایی که به برکت عطر شهادت در کشور است، می‌توانیم بهره ببریم و جان‌ها را با حقیقت آزادگی و مقاومت آشنا سازیم. باید نشان دهیم که سرنوشت سازش و تعامل با آمریکا و غرب چیست؛ از این‌رو در بخش‌های مختلف کشور باید ایده‌های خوبی برای برگزاری این روز و مشارکت قشرهای مختلف داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha