• یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404063018174
  • خبرنگار : 50163

نماینده مجلس:

محیط کار باید برای کارگران ایمن و سازگار شود

محیط کار باید برای کارگران ایمن و سازگار شود

ایسنا/زنجان نماینده ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در خانه ملت بر ضرورت ایمن‌سازی محیط‌های کاری و کاهش آسیب کارگران مشاغل سخت و زیان‌آور تأکید کرد.

منصور علیمردانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به موضوع افزایش سن بازنشستگی، اظهار کرد: بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه به دولت افزایش سن بازنشستگی تکلیف شده و دولت مجبور به انجام این کار است اما در مجلس به دنبال اصلاح این قانون هستیم تا راه‌های جایگزین برای این کار ایجاد شود و سن بازنشستگی افزایش نیابد.

وی با اشاره به وضعیت بازنشستگان، گفت: ۵۲ درصد از بازنشستگان و از کارافتادگان را کسانی تشکیل می‌دهند که به دلیل مشاغل سخت و زیان‌آور بازنشسته شده‌اند. این یعنی آن‌ها علاوه بر ده سال کمتر حق بیمه، ده سال بیشتر حقوق بازنشستگی دریافت می‌کنند که این موضوع فشار زیادی بر صندوق‌های بازنشستگی وارد می‌کند.

نماینده ابهر، خرم‌دره و سلطانیه در خانه ملت با توضیح اینکه باید محیط را برای کارگر سازگار کنیم تا کارگران مجبور به کار کردن در محیط سخت و زیان‌آور نباشند، ادامه داد: یکی از اولویت‌هایی که در رابطه با کارگران وجود دارد تامین سلامتی آنان است اینکه کارگر ده سال زودتر بازنشسته شود و تمام درآمدش صرف درمان خود شود، به چه دردی می‌خورد.

وی با توضیح اینکه تکنولوژی به قدری قوی شده است که می‌توان محیط را کارگر سازگار کرد و از حالت زیان آور خارج کرد، ادامه داد: با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته می‌توان آسیب‌های ناشی از آلودگی صوتی، سختی کار و رطوبت را به حداقل رساند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha