۱۴۰۴-۰۷-۰۱ | ۱۰:۵۳
منبع: نمایندگی اردبیل
هنرمند اردبیلی «ماهرترین زن سفالگر» فستیوال جهانی ازبکستان شد

هنرمند اردبیلی «ماهرترین زن سفالگر» فستیوال جهانی ازبکستان شد

اردبیل (ایسنا) - زهرا اصلانی هنرمند سفالگر اردبیلی عنوان «ماهرترین زن سفالگر» مجمع جهانی سفالگران و فستیوال جهانی صنایع‌ دستی در شهر ریشتان ازبکستان را به دست آورد.

این صنعتگر اردبیلی برای دومین بار در این مجمع جهانی و فستیوال صنایع‌ دستی در کشور ازبکستان حضور پیدا کرده و در حضور شرکت‌کنندگانی از ۳۰ کشور دنیا موفق به کسب این عنوان به همراه جایزه هزار و پانصد دلاری شد.

فستیوال جهانی صنایع‌ دستی ازبکستان از مهم‌ترین رویدادهای صنایع‌ دستی دنیا است که مجمع جهانی سفالگران نیز همزمان با این فستیوال در یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین مراکز تولید سفال یعنی شهر ریشتان برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل در یکم مهر، این فستیوال جهانی از ۲۷ تا ۳۰ شهریور ماه برگزار شد و سرامیست اردبیلی با دعوتنامه رسمی وزیر فرهنگ و هنر ازبکستان در این رویداد حضور پیدا کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها