• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404070100276
  • منبع : روابط عمومی پلتفرم

رامبد جوان: هر هنرمند حرفی برای گفتن دارد

رامبد جوان: هر هنرمند حرفی برای گفتن دارد

رامبد جوان درباره «کارناوال» و رای‌گیری‌ها در این برنامه توضیح داد: اولین بار است که صاحب اثر می‌نشیند رخ به رخ تماشاچی و همه با هم درباره اثر حرف می‌زنند. به نظرم در این شرایط صاحب اثر هم خیلی لذت می‌برد وقتی می‌فهمد چه تاثیری روی تماشاگران گذاشته است.»

به گزارش ایسنا، بعد از انتشار ۹ قسمت اول رئالیتی‌شوی «کارناوال» برای بعضی‌ها این سوال پیش آمده است که علت رای‌گیری دومرحله‌ای درباره اجرای هنرمندان چیست؟ رامبد جوان معتقد است که با این شیوه رای‌گیری تماشاگران یک بار به‌صورت کاملا حسی با یک اثر روبه‌رو می‌شوند و بار دیگر پس از تأمل و فکر زیاد، شنیدن نظر دیگران یا تلاش برای قانع کردن آنها، صحبت‌های خود صاحب اثر و فکری که پشت آن بوده را می‌شنوند و در رای‌گیری دوم با تعلق بیشتری با اثر روبه‌رو می‌شوند.

رامبد جوان درباره این رای‌گیری دو مرحله‌ای گفته است: «رای‌گیری مرحله اول که بلافاصله بعد از اجرا صورت می‌گیرد کاملا حسی است. مرحله دوم فکری و تعقلی است؛ یعنی همه با فکر رأی می‌دهند. بحث می‌کنند، حرف‌های دیگران را می‌شنوند و فکر می‌کنند آیا کاملا می‌خواهند رای‌شان را نگه دارند یا تغییرش می‌دهند. چون علاوه بر اینکه فرصت بیشتری برای فکر کردن دارند، حرف دیگران و صاحب اثر را هم می‌شنوند و بعد تصمیم می‌گیرند.»

جوان درباره هدف این شیوه توضیح داده است: «این بحث نقد و نظر چند هدف دارد. هم جنبه تخصصی هنر را در بر می‌گیرد و هم بحث آموزش گفت‌وگو در آن بسیار مطرح است. به هرحال هر هنرمند و صاحب اثر کلی حرف دارد برای زدن. یک عالم فکر پشت هر یک از اجراها وجود دارد. باید درباره این حرف بزنیم که چقدر این اثر جالب و جدید است؟ چه فکری پشت آن بوده؟ چقدر از این فکر در اثر منتقل شده؟ به هرحال هر هنرمند آدم موثری است؛ حرفی برای گفتن دارد.»

او در ادامه هم گفته است: «اولین بار است که صاحب اثر می‌نشیند رخ به رخ تماشاچی و همه باهم درباره اثر حرف می‌زنند. به نظرم در این شرایط صاحب اثر هم خیلی لذت می‌برد وقتی می‌فهمد چه تاثیری روی تماشاگران گذاشته است.»

«کارناوال» به کارگردانی و اجرای رامبد جوان و تهیه‌کنندگی محمد شریفی چهارشنبه و پنجشنبه در پلتفرم فیلم‌نت منتشر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha