• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1404070100655
  • خبرنگار : 71486

پسر ۱۳ ساله افغانستانی در چرخ هواپیما قایم شد و سفر کرد!

پسر ۱۳ ساله افغانستانی در چرخ هواپیما قایم شد و سفر کرد!
عکس تزئینی است.

پسر ۱۳ ساله افغان با پنهان شدن در چرخ هواپیما به دهلی رسید.

به گزارش ایسنا، صدا و سیما نوشت: پسر ۱۳ ساله افغان با پنهان شدن در محفظه چرخ فرود یک پرواز از کابل، بدون اطلاع مقامات به فرودگاه بین‌المللی ایندیرا گاندی (IGI) در دهلی رسید.

بر اساس گزارش‌ها، این نوجوان که اهل شهر کندوز در شمال افغانستان است، توانسته بود وارد منطقه محدود فرودگاه کابل شود و در محفظه چرخ عقب مرکزی هواپیمای KAM Air پرواز RQ-۴۴۰۱ مخفی شود. هواپیما پس از دو ساعت پرواز، حدود ساعت ۱۱ صبح در دهلی به زمین نشست.

پس از فرود، کارکنان هواپیمایی نوجوان را در اطراف هواپیما مشاهده و موضوع را به نیروهای امنیتی فرودگاه اطلاع دادند. پسر افغان بدست کارکنان شرکت هواپیمایی دستگیر و به نیروهای نیروی امنیت صنعتی مرکزی (CISF) تحویل داده و برای بازجویی به پایانه ۳ فرودگاه منتقل شد.

در بازجویی اولیه، نوجوان اعلام کرد که از سر کنجکاوی وارد هواپیما شده و از خطرات آن آگاه نبوده است. همان روز، پسر با همان پرواز به افغانستان بازگردانده شد و هواپیما ساعت ۱۲:۳۰ بعد از ظهر فرودگاه دهلی را ترک کرد.

نیروهای امنیتی شرکت KAM Airlines پس از فرود، محفظه چرخ فرود را بازرسی کردند و یک اسپیکر کوچک قرمز را که احتمالاً متعلق به پسر بوده، یافتند. پس از انجام بررسی‌های کامل از جمله اقدامات ضد خرابکاری، هواپیما امن اعلام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha