• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404070100708
  • خبرنگار : 50605

سرمایه‌های اجتماعی برای حفاظت از محیط‌ زیست فعال شود

سرمایه‌های اجتماعی برای حفاظت از محیط‌ زیست فعال شود

ایسنا/اصفهان مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: سرمایه‌های اجتماعی و مردمی برای حفاظت از محیط زیست و پیشگیری از تخریب و خسارت به این منابع فعال شود.

داریوش گل‌علیزاده سه‌شنبه اول مهر در سفر به تیران و بازدید از قلعه تاریخی قمیشلو اظهارکرد: حفظ و حراست از محیط‌زیست و منابع طبیعی باید به یک فرهنگ عمومی برای آحاد مردم جامعه تبدیل شود و همگان از این فرصت و بسترهای ناب بدون خسارت استفاده کنند.

وی افزود: مردم و تشکل‌های مدنی سرمایه‌های اجتماعی برای حفاظت و حراست از محیط‌زیستندکه باید از این ظرفیت استفاده کرد که در همین راستا تفاهم نامه‌های مشترک با سازمان‌های مردم نهاد جوانان و هیئت‌های ورزشی به امضا رسیده است.

به گزارش ایسنا، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان ادامه داد: حیات وحش و پارک‌های ملی سرمایه‌هایی برای هر منطقه محسوب می‌شود که نباید دستخوش خسارت و سوءاستفاده قرار گیرد.

گل‌علیزاده با بیان اینکه استفاده از محیط زیست و پارک‌های ملی برای گردشگری و جذب توریست مطرح می‌شود، اظهار کرد: حفظ محیط زیست و حیات وحش در اولویت است.

وی با اشاره به موقعیت بکر گردشگری قمیشلو با قرارگرفتن قلعه تاریخی در این پارک ملی، گفت: باید موضوع سرمایه‌گذاری در این محل مورد بررسی قرار گیرد.

قمیشلو قابلیت‌ گردشگری و جذب توریست دارد

فرماندار تیران‌وکرون نیز با بیان اینکه ظرفیت‌های گردشگری فعال در این شهرستان فرصت‌های سرمایه گذاری را به وجود آورده است، گفت: اقتصاد گردشگری یکی از پیشران‌های توسعه این منطقه پیش‌بینی شده که از جمله آن در منطقه قمیشلو است.

محمد ساعدفر ادامه داد: سرمایه‌گذاران آمادگی فعالیت در منطقه قمیشلو را اعلام کرده‌اند و قوانین را برای حفظ محیط زیست پذیرفته‌اند که در این زمینه نیاز به تعامل بین مسئولان متولی در این حوزه بوده تا به سرانجام برسد.

فرماندار تیران و کرون بیان کرد: وجود ظرفیت‌های بکر طبیعی در این شهرستان باعث شده که در فصل‌های مختلف سال مسافران زیادی و هم استانی‌ها به این منطقه سفر کنند و از این جذابه‌ها برای تفریح و نشاط استفاده کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha