• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404070200902
  • خبرنگار : 71129

کمیسیون تحقیق سازمان ملل: اسرائیل نیت خود را برای اشغال دائمی غزه نشان داده‌ است

کمیسیون تحقیق سازمان ملل: اسرائیل نیت خود را برای اشغال دائمی غزه نشان داده‌ است

یک کمیسیون سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی قصد آشکار خود را برای ایجاد کنترل دائمی بر غزه و تضمین حضور اکثریت صهیونیست در کرانه باختری اشغالی نشان داده است.

به گزارش ایسنا، گزارش سازمان ملل جزئیات تخریب گسترده و سیستماتیک زیرساخت‌های غیرنظامی در کریدورها و منطقه حائل غزه توسط مقامات اسرائیلی را شرح می‌دهد که منجر به گسترش کنترل اسرائیل به ۷۵ درصد از نوار غزه تا ژوئیه امسال شده است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، در گزارش کمیسیون تحقیق سازمان ملل در مورد سرزمین‌های اشغالی فلسطین آمده است: «نیروهای اسرائیلی همچنین عمدا جغرافیای غزه را تغییر داده‌اند که از طریق ایجاد کریدورهای نظامی، گسترش منطقه حائل مرزی و ایجاد مناطق امنیتی صورت گرفته است.»

-اسرائیل مدعی است گزارش «همه چیز را برعکس نشان می‌دهد»

رژیم صهیونیستی مدعی است که حماس نیت نسل‌کشی علیه اسرائیل دارد، گزارش همه چیز را برعکس نشان می‌دهد. این کمیسیون هیچ فرصتی را برای آشکار کردن شخصیت واقعی و دستور کار سیاسی خود از دست نمی‌دهد.

این کمیسیون همچنین متوجه شده که از اکتبر ۲۰۲۳، سیاست‌های رژیم صهیونیستی آشکارا قصد انتقال اجباری فلسطینی‌ها، گسترش شهرک‌های صهیونیست نشین و الحاق کل کرانه باختری را نشان داده است.

در این گزارش همچنین آمده است: «افزایش حملات خشونت‌آمیز شهرک‌نشینان منجر به آوارگی اجباری جوامع و متعاقبا یهودی‌سازی مناطقی از کرانه باختری شده است.»

همچنین در این گزارش به عملیات نظامی در اردوگاه‌های آوارگان جنین، طولکرم و نور شمس را که منجر به تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌ها و آوارگی ساکنان شده است، اشاره شده؛ اقداماتی که کمیسیون آنها را از نظر نظامی غیرقابل توجیه و معادل مجازات جمعی می‌داند.

«یسرائیل کاتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پیش از این گفته بود که این عملیات تهدید گروه‌های مسلح فلسطینی را کاهش داده است.

این گزارش چندین وزیر صهیونیست از جمله کاتس، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر، «ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی و «بتسلئیل اسموتریچ»، وزیر دارایی را به عنوان مسؤول اصلی جرایم بین‌المللی معرفی می‌کند.

کمیسیون مستقل بین‌المللی تحقیق سازمان ملل متحد در مورد سرزمین‌های اشغالی فلسطین (COI) به این نتیجه رسیده است که اسرائیل در نوار غزه مرتکب نسل‌کشی شده است.

این کمیسیون ادامه داد: «اقدامات رهبران اسرائیل به دولت اسرائیل نسبت داده می‌شود و بنابراین اسرائیل مسؤولیت ارتکاب نسل‌کشی، عدم جلوگیری از آن و عدم مجازات آن را بر عهده دارد.»

این کمیسیون افزود: «علاوه بر این، این گزارش نتیجه گرفت که "اسحاق هرتزوگ"، رئیس اسرائیل، بنیامین نتانیاهو و «یوآو گالانت»، وزیر سابق جنگ نسل‌کشی را تحریک کرده‌اند.»

در گزارش سازمان ملل آمده است که مقامات اسرائیلی به طور جامع و سیستماتیک در حال تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی در نوار غزه هستند.

در ادامه این گزارش آمده است: «مقامات اسرائیلی با تخریب تأسیسات غیرنظامی و انتقال اجباری ساکنان، عمداً فلسطینیان غزه را از منابعی که برای زنده ماندن به آن نیاز دارند، محروم کرده‌اند.»

این کمیسیون افزود: «این اقدامات عمداً شرایط دشوار زندگی را با هدف حذف کامل یا جزئی فلسطینی‌ها در غزه ایجاد می‌کند که اساس نسل‌کشی را تشکیل می‌دهد.»

در این گزارش اشاره شده است که از اکتبر ۲۰۲۳، تل‌آویو درگیر اقداماتی مانند «حمایت از اقدامات خشونت‌آمیز شهرک‌نشینان» در کرانه باختری و قدس شرقی اشغالی، از جمله آوارگی اجباری فلسطینی‌ها، گسترش حضور غیرنظامیان یهودی اسرائیلی و الحاق کل کرانه باختری بوده است».

در این گزارش توضیح داده شده است که این «نشانه روشنی» از قصد اسرائیل برای جلوگیری از حق فلسطینی‌ها برای خودمختاری و ابتکارات دولت‌سازی و ادامه اشغال خود به طور نامحدود است.

-تخریب حساب شده

این گزارش که قرار است در ماه اکتبر به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه شود، نشان می‌دهد که مقامات رژیم صهیونیستی با تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی و انتقال اجباری جمعیت، عمدا شرایط زندگی را به گونه‌ای رقم زده‌اند که فلسطینیان غزه را به طور کامل یا جزئی نابود کند و این مصداق بارز نسل‌کشی است.

«ناوی پیلای»، رئیس این کمیسیون در بیانیه‌ای گفت: «اقدامات اسرائیل فقر مردم فلسطین را عمیق‌تر و آنها را از منابع ضروری برای بقایشان، از جمله ظرفیت تولید غذا، محروم کرده است.»

جنگ مداوم در غزه به شهادت بیش از ۶۵ هزار فلسطینی شد است. همچنین یک ناظر جهانی گرسنگی می‌گوید بخشی از اراضی اشغالی از قحطی رنج می‌برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha