• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404070200997
  • خبرنگار : 50034

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خبرداد

آزادی ۲۴ زندانی تعزیرات حکومتی همدان در سایه عفو رهبری

آزادی ۲۴ زندانی تعزیرات حکومتی همدان در سایه عفو رهبری

ایسنا/همدان مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با اشاره به عفو معیاری مقام معظم رهبری، افزود: در پی اعمال این عفو، ۲۴ نفر از محکومان زندانی تعزیرات حکومتی استان همدان آزاد شدند.

مرضیه یونسی چهارشنبه ۲ مهر در نشست شورای حقوقی تعزیرات حکومتی استان همدان، اظهار کرد: این اقدام علاوه بر کاهش جمعیت کیفری، زمینه بازگشت این افراد به جامعه و آغاز زندگی سالم و سازنده را فراهم کرده است.

یونسی با اشاره به تلاش شبانه‌روزی شعب اجرای احکام استان گفت: در نیمه اول امسال، مبلغ ۳۷۰ میلیارد ریال از جرایم تعزیراتی از متخلفان وصول و به خزانه دولت واریز شده است. همچنین مبلغ ۳۶ میلیارد ریال بابت جبران خسارت به شکات پرداخت شده که نشان‌دهنده عزم جدی مجموعه تعزیرات در احقاق حقوق مردم و اجرای عدالت اقتصادی است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان همچنین بر آثار اجرای دقیق و فوری احکام تعزیراتی تأکید کرد و گفت: اجرای قاطع و متناسب احکام، نقش کلیدی در پیشگیری از تخلفات اقتصادی، افزایش اعتماد عمومی، حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و ایجاد ثبات در بازار دارد.

وی افزود: اصل سرعت در اجرای احکام باید به صورت کامل رعایت شود چرا که تاخیر در این زمینه به نوعی انکار عدالت است و می‌تواند زمینه بی‌نظمی و سوءاستفاده‌های احتمالی را فراهم آورد.

یونسی خواستار تقویت همکاری میان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی شد و گفت: تعزیرات حکومتی به‌عنوان رکن قضایی تنظیم بازار نیازمند تعامل مؤثر با سایر نهادهاست تا بتواند با قدرت و سرعت بیشتری در مسیر اجرای احکام و ایجاد نظم در بازار گام بردارد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha