• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404070201125
  • خبرنگار : 71496

رئیس جمهور اندونزی: آماده‌ایم ۲۰ هزار نیرو را پس از آتش‌بس، در غزه مستقر کنیم

رئیس جمهور اندونزی: آماده‌ایم ۲۰ هزار نیرو را پس از آتش‌بس، در غزه مستقر کنیم

رئیس جمهور اندونزی از آمادگی جاکارتا برای مشارکت با ۲۰ هزار سرباز در یک نیروی بین‌المللی مستقر در غزه پس از آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس خبر داد.

به گزارش ایسنا، «پرابوو سوبیانتو» رئیس جمهور اندونزی در سخنرانی که در مجمع عمومی سازمان ملل داشت اظهار کرد: ما نباید در برابر محرومیت فلسطینی‌ها از عدالت و قانون، در این سالن سکوت کنیم، باید از همه چه ضعیف چه قوی حمایت کنیم.

سوبیانتو گفت: اندونزی امروز یکی از بزرگترین طرف‌هایی است که در نیروهای حافظ صلح سازمان ملل مشارکت دارد، ما به این سازمان باور داریم و در هر جایی که صلح به محافظانی نیاز داشته باشد، آن هم نه فقط کلامی بلکه با نیروهایی در میدان، به خدمت در این سازمان ادامه خواهیم داد.

به گزارش وبگاه «النشره»، رئیس جمهور اندونزی افزود: هر زمان که شورای امنیت و مجمع عمومی چنین تصمیمی بگیرد، اندونزی آماده است تعداد ۲۰ هزار نفر از فرزندان خود و یا بیشتر را برای کمک به حفظ صلح در غزه و یا حتی اوکراین، سودان، لیبی و با هر جای دیگری اعزام کند.

بیانیه منتشر شده بعد از نشست مجمع عمومی سازمان ملل که توسط فرانسه و عربستان آماده شد و در مجمع به تصویب رسید، دال  بر استقرار یک هیئت بین‌المللی موقت در غزه با هدف ارائه تضمین‌های امنیتی به ۲ طرف فلسطینی و اسرائیلی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha