• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404070201173
  • خبرنگار : 71129

خبرنگار فاکس‌نیوز: سازمان ملل باید منفجر شود!

خبرنگار فاکس‌نیوز: سازمان ملل باید منفجر شود!

خبرنگار فاکس نیوز پیشنهاد داد چون پله برقی سازمان ملل در زمان ورود ترامپ و همسرش دچار نقص فنی شد و از کار افتاد، بایستی این مکان بین‌المللی را منفجر کرد.

به گزارش ایسنا، «جس واترز» خبرنگار فاکس نیوز در یک برنامه تلویزیونی این مساله را مطرح کرد که خراب شدن و نقص فنی برای پله برقی سازمان ملل، شاید خرابکاری باشد و با «بابا» خواندن «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفت: «بابا خوشحال نیست.»

به نقل از شبکه خبری فاکس نیوز، وی با نقل قول از گزارش تایمز ادامه داد:‌ «برای بزرگداشت ورود ترامپ، اعضای کارکنان سازمان ملل به شوخی گفتند که ممکن است پله برقی‌ها و آسانسورها را خاموش کنند تا او مجبور شود از پله‌ها بالا برود. این یک شورش است.»

خبرنگار فاکس نیوز در ادامه قبل از اینکه برگردد و مستقیما به دوربین نگاه کند، گفت: «کاری که باید انجام دهیم این است که یا از سازمان ملل خارج شویم یا باید آن را بمباران کنیم. البته مقر سازمان ملل در نیویورک است. ممکن است عواقبی داشته باشد.»

این واکنش از سوی خبرنگار فاکس نیوز پس از آن مطرح شد که ترامپ به شوخی درباره وضعیت سازمان ملل در سخنرانی خود در مجمع عمومی گفت: «این دو چیزی است که از سازمان ملل نصیبم شد؛ یکی تله پرامپتر و دیگری پله برقی خراب.»

وی با خنده ادامه داد: «اگر بانوی اول هیکل خوبی نداشت، قطعا می‌افتاد. هر دوی ما هیکل خوبی داریم.»

اما کاخ سفید از آن زمان خواستار تحقیق در مورد پله برقی‌های خراب شده است، زیرا واترز ادعا کرد که آنها می‌توانستند «به زیباترین بانوی اول تاریخ آمریکا آسیب برسانند.»

یکی از افراد مطلع بعدا به دیلی بیس گفت، علت از کار افتادن این پله برقی به این خاطر بود که شخصی به صورت تصادفی کلید اضطراری پله را فشرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha