• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404070201452
  • خبرنگار : 50616

فرمانده سپاه کربلا:

مدل مدیریت جهادی و راهبری دفاع مقدس، گره گشای مشکلات امروز کشور است

مدل مدیریت جهادی و راهبری دفاع مقدس، گره گشای مشکلات امروز کشور است

ایسنا/مازندران فرمانده سپاه کربلای مازندران، از ایثارگران و رزمندگان دفاع مقدس بعنوان گنجینه‌های ارزشمند دفاع مقدس در کشور یاد کرد و گفت: در شرایط حساس کنونی، بهره‌گیری از مدل مدیریت جهادی و راهبری دفاع مقدس، گره گشای مشکلات امروز کشور است.

سردار محمدرضا موحد چهارشنبه دوم مهر در همایش بزرگ «میثاق ولایت» رزمندگان اسلام شهرستان آمل که در حسینیه ثارالله سپاه این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور مدل مدیریت جهادی و رهبری دفاع مقدس درهمه موانع و مشکلاتی که در کشور وجود دارد، برطرف کننده است.

وی بر ضرورت ثبت و ضبط تاریخ شفاهی دوران دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: وظیفه رزمندگان و پیشکسوتان امروز سنگین‌تر است و باید تاریخ شفاهی لشکر ۲۵ کربلا، فرماندهان آن و حوادث مهم این دوران ثبت و ماندگار شود.

فرمانده سپاه کربلا مازندران، با بیان اینکه باید بستر انتقال تجربیات یادگاران دفاع مقدس به نسل جدید نیروهای مسلح به ویژه هیات رزمندگان اسلام شهرستان آمل فراهم شود، افزود: پیشکسوتان دفاع مقدس نباید ارتباط خود را با سپاه قطع کنند و بسیج پیشکسوتان باید در این زمینه فعالانه عمل کنند.

سردارموحد با بیان اینکه درحال حاضر همه ما در هر جایگاه و مسئولیت اداری وظیفه داریم تا خاطرات برجای مانده از یادگاران و حماسه‌سازان دوران جنگ تحمیلی را برای الگوگیری به نسل جوان آینده‌ساز کشور منتقل کنیم.

وی با بیان اینکه مازندران در طول تاریخ پرچمدار اهل‌بیت (ع) بوده و امروز نیز با تقدیم فرزندان خود، پرچم مقاومت را برافراشته نگه داشته است، تصریح کرد: رزمندگان این استان در تمامی عملیات‌ها حضور داشتند و این خود، مهر تأییدی بر بیش از هزار سال ولایتمداری مردم مازندران است.

رئیس هیات رزمندگان اسلام شهرستان آمل هم در این همایش با اشاره به اهمیت زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا، و نیز ایثارگیری‌های رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: به منظور انتقال درست دستاوردهای جنگ هشت ساله به نسل جوان آینده، این همایش هرساله برگزار می‌شود.

فریدون علیپور به اهمیت گرامیداشت و تکریم از پیشکسوتان و یادگاران جبهه و جنگ اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری همایش نکوداشت پیشکسوتان و یادگاران و رزمندگان دفاع مقدس ازچند سال قبل به همت هیات رزمندگان شهرستان آمل برگزار و با استقبال این دلاورمردان، هرسال در هفته گرامیداشت دفاع مقدس برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه برگزاری این همایش بزرگ با همت و تلاش همه دستگاه‌های اجرایی و مردمی شهرستان نشان‌دهنده این است که دفاع مقدس متعلق به همه اقشار و گروه‌هاست و در انحصار هیچ گروه و صنفی نیست، تصریح کرد: امروز همه دستگاه‌ها و نهادها در موضوع دفاع مقدس کمک می‌کنند.

مدل مدیریت جهادی و راهبری دفاع مقدس، گره گشای مشکلات امروز کشور است

رئیس هیات رزمندگان اسلام آمل، با اشاره به اینکه امروز جوانان پیام شهدا را دریافت کرده و ادامه‌دهنده راه آنان هستند، افزود: امروز درکنار پیشکسوتان و یادگاران دفاع مقدس، نسل جوان و نوجوان جامعه نیز حضور دارند و این بیانگر زنده بودن فرهنگ دفاع مقدس است.

وی یادآورشد: جوانان این دوره، بهتر از جوانان دوران انقلاب و دفاع مقدس هستند، و این عزیزان امروز در برابر هجمه‌های وسیع فرهنگی دشمن ایستاده‌اند و با بصیرت در راه حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی گام برمی‌دارند.

وی اضافه کرد: دفاع مقدس گنجینه ارزشمندی است که باید با همکاری و همراهی و کمک و تعامل به آن بپردازیم و برای تبیین این فرهنگ ناب کار کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha