• شنبه / ۵ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404070502566
  • خبرنگار : 71516

وزیر خارجه امارات با نتانیاهو در نیویورک دیدار کرد

وزیر خارجه امارات با نتانیاهو در نیویورک دیدار کرد

در اولین دیدار از این نوع پس از تجاوز اسرائیل به دوحه، وزیر امور خارجه امارات در حاشیه جلسات مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با بنیامین نتانیاهو دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر خارجه امارات در حاشیه نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کرد.

طبق گزارش روسیا الیوم، در این دیدار درباره تحولات منطقه‌ای و تلاش‌های جامعه بین‌المللی برای پایان دادن به جنگ غزه صحبت شد.

عبدالله بن زاید همچنین در این دیدار بر لزوم پایان جنگ خونین غزه و رسیدن به یک آتش‌بس دائم و ممانعت از کشته شدن افراد و پایان دادن به بحران فاجعه بار در نوار غزه تاکید کرد.

وی همچنین بر حمایت امارات از تلاش‌های جامعه بین‌المللی برای آزادی تمام اسرا و اهمیت افزایش تلاش‌ها برای مقابله با افراطگری و حفاظت از جان غیرنظامیان تاکید کرد.

عبدالله بن زاید افزود اوضاع فاجعه بار غیرنظامیان در نوار غزه تمام تلاش‌های ممکن برای ورود کمک‌های بشردوستانه را می‌طلبد.

وی بر رویکرد ثابت امارات درباره حمایت از تمام تلاش‌ها برای تحقق صلح فراگیر بر اساس راه حل تشکیل دو دولت تاکید کرد و به اهمیت ارزش‌های همزیستی و انسانیت در منطقه برای تحقق امنیت، ثبات و توسعه پایدار اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha