• شنبه / ۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404070503029
  • خبرنگار : 50649

مسئولان باشگاه فجر:

راه موفق فجر شهید سپاسی با قدرت ادامه خواهد یافت

راه موفق فجر شهید سپاسی با قدرت ادامه خواهد یافت

ایسنا/فارس با وجود استعفای مدیرعامل باشگاه فجر شهید سپاسی، مسئولان این باشگاه تأکید کردند روند موفقیت‌های تیم در لیگ برتر فوتبال کشور متوقف نخواهد شد و با مدیریت جدید، برنامه‌ها بدون وقفه ادامه می‌یابد.

پس از گذشت پنج هفته از مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور و با وجود نتایج خوب و موفق تیم فجر شهید سپاسی در این مسابقات و کسب ۹ امتیاز، که اگر سه امتیاز این تیم به دلیل مشکلات ورزشگاه میزبان کسر نمی‌شد اکنون در صدر جدول قرار داشت، ناگهان خبر استعفای مدیرعامل این باشگاه شیرازی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشت؛ اینکه چرا مدیرعامل یک تیم موفق باید استعفا دهد؟

مدیرعامل مستعفی باشگاه فجردر گفت‌وگو با ایسنا ضمن تأیید این خبر گفت: بنده به دلیل انتصاب در سمت جدید در سازمان بسیج ورزشکاران کشور و اینکه دیگر نمی‌توانستم در شیراز باشم، از سمت مدیرعاملی باشگاه فجر شهید سپاسی استعفا دادم، اما همچنان عضو هیأت‌مدیره هستم.

حسن کریمی در ادامه اظهار کرد: هیأت‌مدیره در جلسه امروز شنبه، پنجم مهر با رأی قاطع، آقای حاتم احمدی قائم‌مقام باشگاه را به عنوان مدیرعامل جدید انتخاب و معرفی کرد.

وی افزود: آقای احمدی حدود ۱۰ سال سابقه همکاری با باشگاه فجر شهید سپاسی را در کارنامه دارد و ایشان را خودم به‌عنوان قائم‌مقام باشگاه انتخاب کرده بودم. او کاملاً در جریان همه مسائل باشگاه است و به نظرم بهترین گزینه برای مدیرعاملی باشگاه فجر محسوب می‌شود.

حاتم احمدی، مدیرعامل جدید باشگاه فجر شهید سپاسی نیز در گفت‌وگویی کوتاه با ایسنا بیان کرد: تمام امور و مسائل باشگاه بدون وقفه و طبق برنامه ادامه خواهد یافت و تمام تلاش خود را برای کسب بهترین نتایج تیم در فصل جاری لیگ برتر انجام خواهم داد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha