• یکشنبه / ۶ مهر ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404070603299
  • خبرنگار : 71129

احتمال سفر کم‌سابقه سفیر آمریکا در اراضی اشغالی به مصر

احتمال سفر کم‌سابقه سفیر آمریکا در اراضی اشغالی به مصر

سخنگوی سفارت آمریکا در قدس اشغالی اعلام کرد در بحبوحه تنش فزاینده در روابط بین رژیم صهیونیستی و مصر، انتظار می‌رود «مایک هاکبی»، سفیر آمریکا در اراضی اشغالی برای گفت‌وگو با مقامات ارشد مصری به قاهره سفر کند.

به گزارش ایسنا، به گفته سه مقام آمریکایی و خاورمیانه‌ای که خواستند نامشان فاش نشود، این مذاکرات که قرار است در روزهای آینده برگزار شود، بر جنگ غزه متمرکز خواهد بود.

به نوشته روزنامه نیویورک، همچنین این احتمالا اولین سفر رسمی یک سفیر آمریکا در اراضی اشغالی به مصر در دهه‌های اخیر خواهد بود و انتظار می‌رود شامل دیدار با «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر نیز باشد.

هنوز مشخص نیست که «هیرو مصطفی گُرگ»، سفیر فعلی ایالات متحده در مصر که در دوران دولت بایدن منصوب شده بود، چه نقشی در این مذاکرات ایفا خواهد کرد.

سفر هاکبی در بحبوحه روابط پرتنش بین رژیم صهیونیستی و مصر، عمدتا بر سر جنگ غزه صورت می‌گیرد.

مصر از حمله زمینی اسرائیل به شهر غزه انتقاد کرده و نگران است که این درگیری‌ها صدها هزار نفر از مردم غزه را مجبور به عبور از مرز مصر به شبه جزیره سینا کند که با اسرائیل و غزه هم‌مرز است.

رسانه‌های خبری صهیونیستی نیز گزارش داده‌اند که مقامات این رژیم نگرانی خود را در مورد افزایش نیروهای نظامی مصر در منطقه سینا به واشنگتن ابراز کرده‌اند.

دولت مصر اخیرا در بیانیه‌ای در پاسخ به گزارش‌های رسانه‌ها در مورد افزایش نیروها، علنا اعلام کرد که نیروهایش در سینا برای دفاع از مرزهای مصر در برابر همه تهدیدها حضور دارند. مصر همچنین ادعای اسرائیل مبنی بر اینکه حضور این نیروها در آنجا نقض پیمان صلحی است که در سال ۱۹۷۹ با اسرائیل امضا شده، رد کرده است.

هاکبی همچنین قرار است در سفرش به قاهره درباره تنش‌ها بین رژیم صهیونیستی و مصر که هر دو کمک‌های قابل توجه نظامی از آمریک دریافت می‌کنند را مطرح کند.

به گفته دو مقام، این مذاکرات همچنین شامل طرح جدیدی برای پایان دادن به جنگ غزه خواهد بود که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا اخیرا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با رهبران عرب و مسلمان به اشتراک گذاشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha