• یکشنبه / ۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404070603482
  • خبرنگار : 71129

لاوروف: رهبران آلمان اهداف هیتلر را دنبال می‌کنند

لاوروف: رهبران آلمان اهداف هیتلر را دنبال می‌کنند

لاوروف گفت، رهبران آلمان سیاست‌هایی را دنبال می‌کنند که یادآور اهداف آدولف هیتلر برای تسلط بر اروپا و تحمیل شکست استراتژیک به مسکو است.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه پس از سخنرانی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به خبرنگاران گفت: «تاسیسات نظامی و جاه‌طلبی‌های آلمان فراتر از امور دفاعی است.»

راشا تودی به نقل از وی اعلام کرد: «اقدامات آلمان فقط نظامی‌گری نیست بلکه نشانه‌هایی واضح از احیای نازی‌گری است. خوب چرا این اتفاقات رخ می‌دهد؟ احتمالا آنها اهداف مشابه هیتلر دارند که همان تسلط بر سراسر اروپاست همانی که تلاش کرد تا شکستی استراتژیک را بر شوروی تحمیل کند و الان در آلمان مدرن هم همین است و آنها به دنبال شکست استراتژیک به فدراسیون روسیه هستند.»

وزیر خارجه آلمان در ادامه «فردریش مرتس»، صدراعظم آلمان را به تلاش برای تغییر آلمان و بازگشت آن به «ماشین اصلی نظامی اروپا» متهم کرد.

مرتس در سخنرانی خود که کمتر از یک هفته پس از هشتادمین سالگرد سقوط رایش سوم در ماه مه ایراد شد، متعهد شد که ارتش آلمان را به «قوی‌ترین ارتش متعارف اروپا» تبدیل کند.

لاوروف همچنین افزود: «وقتی که شخصی در کشوری که مرتکب جرایم نازیسم، فاشیسم، هولوکاست و نسل کشی شده، می‌گوید آلمان باید بار دیگر به قدرت بزرگ نظامی تبدیل شود، پس در حقیقت حافظه تاریخیش خوب نیست و دچار مشکل است و این خیلی خیلی خطرناک است.»

اخیرا نیز مرتس با بیان اینکه «ما در جنگ نیستیم اما دیگر در صلح هم نیستیم»، خواستار توقیف دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تقویت امور دفاعی و نظامی کی‌یف شده بود.

«اورزولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپایی نیز بار دیگر بر طرح «وام‌های جبرانی» تاکید کرد.

برلین بودجه نظامی خود برای سال ۲۰۲۹ را دو برابر کرده و مقام‌های آلمان نیز در سال جاری میلادی بارها گفته‌اند که ۲۰۲۹، ضرب الاجل برای این کشور به منظور آماده شدن برای جنگ است.

«بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان نیز اوایل سال جاری میلادی گفته بود ارتش این کشور باید در صورتی که بازدارندگی به بن بست رسید و شکست خورد، برای کشتن سربازان روسی آماده باشد.

از آغاز جنگ اوکراین، آلمان دومین تامین‌کننده تسلیحات نظامی پس از آمریکا برای کی‌یف بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha