• یکشنبه / ۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404070603577
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خبر داد

مصرف ۵۲۰ میلیون لیتر بنزین در منطقه ارومیه در نیمه اول ۱۴۰۴

مصرف ۵۲۰ میلیون لیتر بنزین در منطقه ارومیه در نیمه اول ۱۴۰۴

ایسنا/آذربایجان غربی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ارومیه، گفت: طی ۶ ماه اول سال جاری بالغ بر ۵۲۰ میلیون لیتر بنزین در مرکز و شهرهای شمالی استان آذربایجان غربی مصرف شده که این مقدار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته است

احمد مجرد افزود: با توجه به افزایش تعداد خودروها و افزایش ترددهای شهری و بین شهری، شاهد رشد چشمگیری در مصرف بنزین نسبت به سال گذشته بودیم که با ذخایر مناسب و بجایی که در این بخش اعمال شده بود، هیچ گونه مشکلی در رابطه با تامین سوخت در سطح منطقه نداشتیم.

وی افزود: اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودروهای شخصی و عمومی، تغییر الگوی مصرف، جایگزینی گاز (سی ان جی) بجای سوخت‌های فسیلی در سبد سوخت خانوارها، فراهم کردن شرایط برای جذب سرمایه‌گذار و استفاده از توان بخش خصوصی برای احداث جایگاه‌های سی ان جی از جمله اقدامات این شرکت در راستای مدیریت و صرفه‌جویی در مصرف بنزین و توسعه استفاده از سوخت پاک (سی ان جی) در منطقه ارومیه است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ارومیه، یکشنبه ۶ مهر، مجرد خاطرنشان کرد: منطقه ارومیه با انجام اقدامات شایسته در راستای کمک به محیط زیست با بهره‌برداری جایگاه‌های عرضه (سی ان جی)، تعداد این مراکز خدمت‌رسان را به ۷۹ باب رسانده است که بصورت شبانه‌روزی در حال ارائه خدمات به خودروهای دوگانه سوز هستند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha