• یکشنبه / ۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1404070603588
  • خبرنگار : 71021

پس از سه ماه تعطیلی

موزه ملی فردا باز می‌شود

موزه ملی فردا باز می‌شود

موزه ملی ایران با برپایی نمایشگاه «روایتگران ایران کهن»، پس از بیش از سه ماه تعطیلی، فردا (دوشنبه) ‌ بازگشایی می‌شود.

به گزارش ایسنا، موزه ملی ایران از ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴ همزمان با آغازجنگ ۱۲ روزه، تعطیل شد و بخشی از آثار تاریخی این موزه به مخزن منتقل شده است. پس از ابلاغیه اخیر معاونت میراث فرهنگی، این موزه از دوشنبه هفتم مهرماه به تدریج باز خواهد شد.

براساس اعلام این موزه، قرار است گزیده‌ای آثار موزه ملی ایران با عنوان «روایتگران ایران کهن» از ساعت ۱۱ دوشنبه هفتم مهرماه به نمایش گذاشته شود و به این ترتیب، موزه ملی ایران، پس از سه ماه تعطیلی فعالیت خود را از سرگیرد.

به گفته جبرئیل نوکنده، ‌ رئیس کل موزه ملی ایران، گشایش سالن‌های اصلی موزه ملی ایران به صورت تدریجی انجام خواهد شد و زمان بازگشایی هر یک از موزه‌های وابسته به موزه ملی ایران در اطلاعیه‌های پسین اعلام خواهد شد.

موزه ملی ایران در خیابان امام خمینی، ابتدای خیابان سی تیر، خیابان پروفسور رولن واقع شده است. ساعت فعالیت موزه‌ها در نیمه دوم سال از شنبه تا چهارشنبه از ۹ تا ۱۷ و در روزهای پنج‌شنبه و جمعه از ۹ تا ۱۸ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha