• یکشنبه / ۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404070603678
  • خبرنگار : 50084

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی:

تصمیمات ورزشی باید کارشناسی و به‌دور از شتابزدگی باشد

تصمیمات ورزشی باید کارشناسی و به‌دور از شتابزدگی باشد

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت نگاه کارشناسی در تصمیم‌گیری‌های ورزشی گفت: نباید با تصمیمات عجولانه و احساسی، بر مشکلات موجود ورزش استان افزود.

امیر زارعی در گفت وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت ورزش استان اظهار کرد: ورزش خراسان رضوی در سال‌های گذشته از تصمیمات نسنجیده و غیرکارشناسی آسیب دیده و نباید این اشتباهات تکرار شود. هر تصمیمی نیازمند بررسی دقیق شرایط و طی مراحل قانونی از جمله استعلامات و هماهنگی با مراجع ذی‌ربط است، همچنین باید تاییدیه‌های لازم از وزارت ورزش و جوانان در خصوص تغییر و انتصاب نفرات اخذ شود.

وی با اشاره به شرایط خاص کشور و چالش‌های استانی افزود: استان پهناور خراسان رضوی با جمعیت و پراکندگی جغرافیایی خود در کنار کمبود منابع و نیرو، با مسائل زیادی مواجه است. در چنین شرایطی باید با نگاهی منطقی و درست کاری کنیم که چرخه ورزش در سراسر استان فعال بماند و سپس مسیر رشد و پیشرفت را دنبال کنیم.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان رضوی تصریح کرد: از دغدغه بسیاری از ورزشکاران، مربیان، پیشکسوتان و باشگاه‌ها آگاه هستم و برای حل آن‌ها با همراهی یکدیگر تلاش خواهم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha