• پنجشنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404071006588
  • خبرنگار : 71610

درخواست جبهه مردمی فلسطین برای پاسخ متحد به طرح آمریکا

درخواست جبهه مردمی فلسطین برای پاسخ متحد به طرح آمریکا

جبهه مردمی برای آزادسازی فلسطین با صدور بیانیه‌ای تشکیل نشست فوری ملی برای پاسخ متحد به طرح آمریکا را خواستار شد و هشدار داد که توقف نسل‌کشی در غزه و حفظ حقوق ملی فلسطینی‌ها در برابر تهدیدات ناشی از طرح آمریکا، مسئولیتی تاریخی برای تمامی گروه‌ها و نیروهای فلسطینی است.

به گزارش ایسنا، در بیانیه صادره از سوی جبهه مردمی برای آزادسازی فلسطین آمده است که اولویت اصلی، توقف نسل‌کشی علیه مردم غزه است، مردمی که از سال‌ها پیش تا امروز، فداکاری‌های زیادی در دفاع از وطن، زمین و هویت خود انجام داده‌اند.

این جبهه تاکید کرد که با توجه به اعلام طرح آمریکا و شرایط مندرج در آن که نیازمند بررسی و واکنش ملی مسئولانه است و همزمان با ادامه تهدیدات شامل اخراج اجباری، کشتار، قحطی و جنایات جنگی، ضرورت دارد که تمام نیروهای ملی فلسطینی به سرعت موضعی متحد اتخاذ کنند.

جبهه مردمی فلسطین اعلام کرد که در حال مشورت با همه گروه‌ها و نیروهای ملی است تا نشست فوری ملی برگزار شود و موضعی جمعی اتخاذ شود تا هیچ طرفی خود را از مسئولیت معاف بداند.

این جبهه همچنین بر لزوم همبستگی فلسطینی، عربی و بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی، تضمین عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی و آغاز بازسازی، همراه با حفظ حقوق ملی و اصول ثابت فلسطینی‌ها و تحقق آزادی، بازگشت و حق تعیین سرنوشت تأکید کرد.

در ادامه این بیانیه با یادآوری ضرورت فوری برگزاری این نشست برای اتخاذ تصمیم ملی متحد درباره پیشنهاد آمریکا و خطرات سیاسی و وجودی برخی بندهای آن، تاکید شده است که باید از تحمیل واقعیت‌های جدید و تغییر صحنه سیاسی به زیان حقوق ملی جلوگیری شود.

«دونالد ترامپ» روز دوشنبه در نشست خبری مشترک با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن از این طرح رونمایی کرد. طبق مفاد آن، قرار است اسرائیل به‌صورت مرحله‌ای از غزه عقب‌نشینی کند، اسرای فلسطینی و زندانیان صهیونیست آزاد شوند، ساختاری سیاسی جدید با پشتیبانی کشورهای عربی در نوار غزه ایجاد شود و حماس سلاح خود را کنار بگذارد.

ترامپ از حماس خواست این طرح را بپذیرد و هشدار داد که در صورت مخالفت، واشنگتن از اقدام‌های رژیم صهیونیستی برای آنچه «نابودی» این جنبش خوانده، حمایت خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha