• جمعه / ۱۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404071106982
  • خبرنگار : 50294

امام جمعه سنندج:

نوسانات دلار نباید قیمت کالاهای اساسی را تحت تاثیر قرار دهد

نوسانات دلار نباید قیمت کالاهای اساسی را تحت تاثیر قرار دهد

ایسنا/کردستان امام جمعه شهر سنندج با بیان اینکه نباید نوسانات دلار قیمت کالاهای اساسی را تحت تاثیر قرار دهد، گفت: نظارت درست و جلوگیری از سوء استفاده‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی را برطرف کند.

ماموستا فایق رستمی امروز جمعه ۱۱ مهر در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر سنندج، با تأکید بر اهمیت حفظ امنیت و بهره‌گیری کامل از ظرفیت‌های داخلی کشور، اظهار کرد: امنیت و مدیریت داخلی کلید مقابله با تحریم‌های دشمنان است.

وی افزود: امنیت از دیرباز یعنی حدود ۱۵۰۰ سال پیش، توسط خداوند مطرح شده و زیربنای هرگونه توسعه به شمار می‌رود کە در استان کردستان و کشور ما امنیت همواره یکی از اولویت‌های اصلی بوده است.

امام جمعه سنندج ضمن قدردانی از تلاش‌های نیروهای امنیتی و نظامی که در تأمین امنیت داخلی و مرزها نقش دارند، اظهار کرد: امنیت از ارکان اساسی توسعه و پیشرفت است و بی‌توجهی به آن می‌تواند فرآیند توسعه را به خطر بیندازد.

وی همچنین به ظلم‌هایی که علیه کشورهای مسلمان در خاورمیانه انجام می‌شود، اشاره و اظهار کرد: کسانی که دم از حقوق بشر و آزادی می‌زنند، در برابر این ظلم‌ها سکوت کرده‌اند.

ماموستا رستمی در ادامه با اشاره به فشارهای تحریمی گفت: استفاده از تحریم‌ها به عنوان ابزاری برای تحقق خواسته‌های نامعقول، نوعی زورگویی و اجحاف است که نه تنها مردم ایران را تحت فشار قرار داده بلکه بر شرایط اقتصادی کشورهای دیگر نیز تأثیر منفی گذاشته است.

وی تأکید کرد: تحریم ایران مسئله تازه‌ای نیست و از زمان انقلاب اسلامی تاکنون، کشور توانسته با آن مقابله کند.

امام جمعه سنندج گفت: برای مقابله با این تهدیدات باید از ظرفیت‌های داخلی به بهترین شکل ممکن بهره برد.

وی همچنین به تأثیر نوسانات نرخ ارز بر قیمت کالاها به ویژه محصولات کشاورزی اشاره و انتقاد کرد که چرا قیمت‌هایی مانند سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی باید به نرخ دلار وابسته باشد؟ نظارت دقیق و جلوگیری از سوءاستفاده‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی را کاهش دهد.

ماموستا رستمی در پایان تأکید کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند برنامه‌ریزی و نظارت صحیح داخلی هستیم و با توجه ویژه به قشرهای نیازمند، می‌توان بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل کرد.

وی خاطرنشان کرد: زمان آن رسیده که با اتکا به منابع داخلی و حمایت مردمی، ایران بتواند بر تمامی تهدیدات اقتصادی و سیاسی غلبه کند و به سمت توسعه و پیشرفت حرکت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha