عباس گودرزی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برای تسریع در احداث مجموعه ساختمانی دانشکده علوم پزشکی شهرستان بروجرد پیگریهای لازم انجام شده چون یکی از مطالبات دیرینه مردم بروجرد دانشگاه علوم پزشکی است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در ید اختیار شورای عالی انقلاب فرهنگی است از زمان قاضیزاده هاشمی مجلس دهم این طرح ریخته شد که ما تلاش کنیم دانشکده پرستاری از تکرشتهای به ۵ رشته برسد و بعد از آن شاهد صدور مجوز دانشکده علوم پزشکی باشیم که بتواند مقدمهای برای دانشگاه علوم پزشکی باشد.
نماینده مردم بروجرد در مجلس اضافه کرد: امروز پس از ۱۰ سال توسط وزرای وقت و فعلی قاضیزاده هاشمی، نمکی، عین اللهی و امروز ظفرقندی یک به یک در افزایش رشتههای دانشکده پرستاری به ما کمک کردند تا منجر به صدور مجوز دانشکده علوم پزشکی شد.
گودرزی بیان کرد: یکی از ضروریات مکان و زمین برای ادامه پیگیریهاست که از زمین مدنظر بازدید به عمل آمد که این زمین در موقعیتی بسیار مناسب در کمربندی بروجرد و از چهار طرف باز بوده بیش از دو هکتار یعنی بیش از ۲۰ هزار متر مربع زمین است.
وی ادامه داد: از مدیران ملی، استانی، شهرستان و وزرای راه و شهرسازی، بهداشت و درمان، استاندار و با پیگیریهای فرماندار شاهد اختصاص این زمین برای دانشکده علوم پزشکی باشیم تا گامی بسیار موثر و راهبردی در جهت ارتقای حوزه درمان شهرستان بروجرد را شاهد باشیم.
انتهای پیام
نظرات