یکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ | ۰۹:۴۹
منبع: نمایندگی ایلام
روایت گردشگران عراقی از سفر به ایلام؛ از درمان تا دیدن جاذبه‌های طبیعی

/گزارش/

روایت گردشگران عراقی از سفر به ایلام؛ از درمان تا دیدن جاذبه‌های طبیعی

ایلام (ایسنا) - ایلام برای بسیاری از گردشگران عراقی، تنها یک توقف‌گاه نیست؛ مقصدی است که با طبیعت بکر، پزشکان متخصص، بازارهای محلی و مردمی خوش‌ برخورد، آن‌ها را به ماندن ترغیب می‌کند.

ورود گردشگران عراقی از مرز مهران صورت می‌گیرد، مرزی که در سال‌های اخیر به یکی از پرترددترین گذرگاه‌های زمینی کشور تبدیل شده است، بسیاری از این مسافران که برای زیارت به شهرهایی نظیر مشهد، قم و ری می‌آیند با ورود به استان ایلام چند روزی را در این استان می‌گذرانند تا از طبیعت بکر، و بازارهای محلی بهره‌مند شوند.

بسیاری از گردشگران عراقی به‌طور خاص مقصدشان ایلام است، اغلب این گردشگران برای استفاده از خدمات درمانی موجود در استان و پزشکان متخصص به این استان سفر می‌کنند.

خبرنگار ایسنا به سراغ برخی از این گردشگران عراقی در سطح شهر ایلام رفت و از انگیزه سفر آن‌ها به ایلام و میزان رضایتمندی آن‌ها از نحوه خدمات‌رسانی به گردشگران پرس و جو کرد.

سمیر رعد گردشگر ۴۴ ساله اهل شهر حله عراق در گفت و گو با ایسنا گفت: برای درمان دیابت به ایلام آمده‌ام، پزشکان اینجا بسیار حرفه‌ای هستند و هزینه‌های پزشکی هم نسبت به بغداد کمتر است، ایلام نزدیک است، بنا بود سفر ما و خانواده دو روزه باشد اما الان چند روز است در ایلام ماندگار شده‌ایم طبیعت و آب و هوا و بازار شهر ایلام برایم جذاب است.

وی خاطرنشان کرد: ما امروز عصر به دره ارغوان در حاشیه شهر ایلام رفتیم آنجا بسیار رویایی و زیباست.

سعد ابوخلیل گردشگر ۳۹ ساله اهل نجف اشرف نیز به ایسنا توضیح داد: هر سال با خانواده‌ام برای زیارت و خرید به ایلام می‌آییم. بازار ایلام اجناس خوبی دارد و مردم آن بسیار خوش‌برخورد هستند، قیمت اجناس برای ما مناسب است.

وی افزود: خنک شدن هوا در استان ایلام، جذابیت‌های زیادی برای عراقی‌ها دارد، دیدنی‌های زیادی دارد، ما به شهر بدره و طبیعت زیبای آن رفتیم، آنجا بسیار زیباست.

عامر سلام ۲۶ ساله از شهر شوملی که در حال خرید سیمکارت بود، به خبرنگار ایسنا گفت: من به‌دنبال آرامش و طبیعت هستم. ایلام برای من مثل یک بهشت گمشده است. کوه‌ها، جنگل‌ها و دیدنی‌های ایلام برایمان جذاب است.

از درمان تا دره ارغوان؛ روایت گردشگران عراقی از سفر به ایلام

وی افزود: ما یک خانواده ۱۴ نفره هستیم، در این سفر ۹ نفر از اعضای خانواده ما در این سفر با علاقه حضور دارند و با جست و جوی اینترنتی و پرس و جو مکان‌های دیدنی و طبیعی استان را یاد گرفتیم و هر روز به یکی از این مکان‌ها می‌رویم از این میان دیدنی‌های ایلام غار زینگان از همه بهتر بود.

انور لعیبی باهض دیگر گردشگر عر