• چهارشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404071610279
  • خبرنگار : 50673

متلاطم شدن تنگه هرمز و رگبار پراکنده در ارتفاعات هرمزگان

متلاطم شدن تنگه هرمز و رگبار پراکنده در ارتفاعات هرمزگان

ایسنا/هرمزگان  کارشناس اداره‌کل هواشناسی هرمزگان از افزایش سرعت باد جنوب‌شرقی در مناطق دریایی استان و هشدار نسبت به متلاطم شدن تنگه‌ هرمز و دریای عمان خبر داد.

مجتبی حمزه‌نژاد با بیان این‌که شناورهای سبک باید در ترددهای دریایی احتیاط کنند، اظهار کرد: در ساعات بعدازظهر، به‌ویژه در ارتفاعات بشاگرد و حاجی‌آباد، رشد ابرهای همرفتی با رگبار پراکنده باران و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. 

وی افزود: برای فردا و جمعه ۱۷ و ۱۸ مهر، بعدازظهر و اوایل شب، احتمال تقویت نقطه‌ای سامانه‌های همرفتی و وقوع تندباد لحظه‌ای و گردوخاک علاوه بر ارتفاعات، در برخی نقاط مرکزی و مناطق دریایی تنگه هرمز وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل هواشناسی هرمزگان، در روز چهارشنبه ۱۶ مهر، گفت: تا پایان هفته، در شرق استان هرمزگان دمای هوا در طول روز یک تا دو درجه کاهش خواهد داشت.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha