• چهارشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404071610908
  • خبرنگار : 51033

بازیکن تیم ملی فوتبال امید ایران:

تمام تلاشم را می‌کنم نماینده شایسته‌ای برای تیم ملی و باشگاهم باشم

تمام تلاشم را می‌کنم نماینده شایسته‌ای برای تیم ملی و باشگاهم باشم

ایسنا/اصفهان بازیکن تیم ملی فوتبال امید ایران گفت: همه بازیکنان مصمم هستند با رفع نقاط ضعف، نماینده شایسته‌ای برای فوتبال ایران در مسابقات پیش‌رو باشند.

آریا شفیع‌دوست، عصر چهارشنبه ۱۶ مهر در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره شرایط اردوی تیم‌ ملی امید در اصفهان اظهار کرد: شرایط اردو و تمرینات بسیار خوب است و همه چیز به‌خوبی پیش می‌رود. اردوی بسیار خوبی داریم و ان‌شاءالله بتوانیم بیشتر روی نقاط ضعف‌ خود کار کنیم و همه چیز را بهتر کنیم تا در نهایت با تیمی کامل و آماده، نماینده شایسته‌ای برای کشور ایران در مسابقات باشیم.

وی در ادامه درباره عملکرد خود در باشگاه و تیم ملی افزود: امسال فصل خوبی برای من بوده و امیدوارم از این پس نیز شرایط بهتر شود. تمام تلاشم را می‌کنم که بتوانم عملکرد بهتری ارائه دهم و هم به تیم باشگاهی‌ام و هم به تیم ملی کمک کنم.

بازیکن تیم ملی امید در پاسخ به این پرسش که آیا جوانان حاضر در لیگ برتر فرصت دیده‌شدن و دعوت به تیم ملی امید را پیدا می‌کنند، بیان کرد: هر بازیکنی که خوب کار کند، صددرصد دیده می‌شود و دعوت خواهد شد. تمام بازیکنانی که در حال حاضر در اردو حضور دارند، قطعاً شایسته این دعوت بوده‌اند و با عملکرد خوب خود این فرصت را به‌دست آورده‌اند. جا دارد از آقای روانخواه نیز تشکر ویژه‌ای داشته باشم که به من اعتماد کردند و مرا به این اردو دعوت نمودند. امیدوارم بتوانم پاسخ اعتماد ایشان را به بهترین شکل ممکن بدهم.

شفیع‌دوست درباره سطح رقابت‌های پیش‌رو و ارزیابی خود از حریفان نیز گفت: سطح مسابقات بسیار بالا است؛ چراکه رقابت‌های ملت‌های آسیاست و همه تیم‌ها قدرتمند هستند. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم که بتوانیم عملکرد خوبی داشته باشیم. هیچ تیمی را دست‌کم نمی‌گیریم و می‌دانیم همه تیم‌ها سخت و قابل احترام هستند.

وی در ادامه افزود: در واقع هر دیدار برای ما حکم یک فینال را دارد و با همین ذهنیت به زمین مسابقه می‌رویم.

این بازیکن تیم ملی امید درباره تعامل بازیکنان با کادر فنی نیز گفت: همه‌چیز عالی است. کادر فنی بسیار حرفه‌ای و صمیمی با بازیکنان برخورد می‌کند و فضای مثبتی در تیم حاکم است. همان‌طور که گفتم از اعتماد آقای روانخواه و سایر اعضای کادر فنی ممنونم و امیدوارم بتوانیم با تلاش جمعی، نتیجه خوبی بگیریم.

شفیع‌دوست در پایان خاطرنشان کرد: تمام هدف ما این است که نماینده‌ای شایسته برای کشورمان باشیم و با عملکردی درخور، دل مردم را شاد کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha