• جمعه / ۱۸ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404071811471
  • خبرنگار : 71460

هادی چوپان پیش از مستر المپیا: رقیبانم باید خواب قهرمانی را ببینند

هادی چوپان پیش از مستر المپیا: رقیبانم باید خواب قهرمانی را ببینند

هادی چوپان پیش از شروع مستر المپیا با صراحت عنوان کرد مقام نخست را کسب خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، هادی چوپان و بهروز تابانی دو نماینده ایران در مسابقات مستر المپیا در دسته اوپن، پیش از شروع این رقابتها در نشست خبری پاسخگوی سوالات بودند.


بهروز تابانی در این نشست گفت: من برای این روز بیست سال تلاش کردم و برای ویزا هم تلاش کردم تا برسم. خیلی خوشحال هستم و می خواهم بهترینم را نشان دهم. ورژن جدیدی از من خواهید دید که خیلی ها شوکه خواهند شد.

همچنین هادی چوپان نایب قهرمان دوره قبل و قهرمان دو سال گذشته نیز گفت: هر ورزشکاری که آمده قهرمان شود باید خواب قهرمانی را ببیند چون آخرین نفری که سکوی مسابقه را ترک می کند من هستم و آنه باید برای مدال نقره تلاش کنند.

به گزارش ایسنا، قهرمان مسابقات مستر المپیا ۲۰۲۵ بامداد یکشنبه مشخص می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha