• یکشنبه / ۲۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404072012927
  • خبرنگار : 50060

برگزاری رویداد «بوت‌ کمپ آموزش بازی‌سازی» در قزوین

برگزاری رویداد «بوت‌ کمپ آموزش بازی‌سازی» در قزوین

ایسنا/قزوین رویداد ۶ روزه «بوت‌کمپ آموزش بازی‌سازی» از ۱۹ تا ۲۴ مهرماه به میزبانی پارک علم و فناوری استان قزوین در حال برگزاری است.

رویداد «بوت‌کمپ آموزش بازی‌سازی» با همکاری انستیتو ملی بازی‌سازی، معاونت آموزش جهاد دانشگاهی استان قزوین و شرکت آفرینش الگوواره هستی برگزار می‌شود و فرصتی فراهم کرده است تا علاقه‌مندان به حوزه بازی‌سازی در فضایی آموزشی و عملی، مهارت‌های خود را تقویت کنند.

ابتدا شرکت‌کنندگان طی چهار روز در کارگاه‌های آموزشی فشرده و تخصصی حضور خواهند داشت که با هدف ارتقای مهارت‌های فنی و خلاقانه طراحی شده است، حضور ۴۲ شرکت‌کننده شامل ۱۹ نفر خانم و ۲۳ نفر آقا نشان‌دهنده استقبال مطلوب از این برنامه است.

در دو روز پایانی، فضای آموزشی بوت‌کمپ به رقابت و خلاقیت تبدیل می‌شود و شرکت‌کنندگان در قالب «گیم جم» به‌صورت تیمی به طراحی و ساخت بازی می‌پردازند. این بخش، فضایی برای به‌کارگیری آموخته‌ها و نمایش توانمندی‌های فردی و گروهی شرکت‌کنندگان خواهد بود.

سمانه مولاوردیخانی، معاون آموزش جهاد دانشگاهی استان قزوین در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اهمیت اجرای چنین رویدادهایی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی با هدف توسعه آموزش‌های مهارت‌محور و حمایت از استعدادهای جوان در حوزه صنایع خلاق، از برگزاری بوت‌کمپ‌های تخصصی همچون بازی‌سازی حمایت می‌کند. این برنامه‌ها به شرکت‌کنندگان کمک می‌کند تا علاوه بر یادگیری مفاهیم فنی، در فضایی تیمی و عملی، مهارت‌های خلاقیت، کار گروهی و ایده‌پردازی را تجربه کنند.

به گزارش ایسنا، وی خاطرنشان کرد: توسعه زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی در استان قزوین، مستلزم توجه به حوزه‌های نوظهور از جمله بازی‌سازی است و جهاد دانشگاهی تلاش می‌کند با همکاری سایر نهادهای تخصصی، زمینه رشد این حوزه را در میان جوانان مستعد فراهم آورد.

مولاوردیخانی گفت: پارک علم و فناوری قزوین با فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم و حمایت‌های اجرایی، نقش مهمی در اجرای این برنامه دارد، همچنین انستیتو ملی بازی‌سازی با برنامه‌ریزی آموزشی و هدایت علمی و معاونت آموزش جهاد دانشگاهی استان قزوین با پشتیبانی محتوایی و اجرایی، در تحقق اهداف این رویداد مشارکت می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha