• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404072113668
  • خبرنگار : 50188

سومین جشنواره «زعفران» در رفسنجان برگزار می‌شود

سومین جشنواره «زعفران» در رفسنجان برگزار می‌شود

ایسنا/کرمان سومین جشنواره زعفران شهرستان رفسنجان ۸ و ۹ آبان‌ سال جاری در دهستان راویز برگزار خواهد شد.

این رویداد با حضور مقامات کشوری و استانی و همراهی مردم علاقه‌مند، گردهمایی شکوه‌مند برای نمایش ظرفیت‌های بومی و ترویج فرهنگ زعفران‌کاری خواهد بود.

به گزارش ایسنا، بر اساس برنامه‌ریزی‌های اعلام‌شده محور اصلی جشنواره، برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و محصولات تولیدی دهستان راویز خواهد بود که فرصتی مناسب برای معرفی توانمندی‌های محلی و حمایت از تولیدکنندگان منطقه فراهم می‌کند.

حسین رضایی فرماندار رفسنجان دوشنبه ۲۱ مهر در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره زعفران با اشاره به اهمیت جشنواره در توسعه اقتصادی و گردشگری منطقه، بر لزوم همکاری دستگاه‌های مرتبط برای موفقیت این رویداد تأکید کرد.

وی افزود: مردم علاقه‌مند و بازدیدکنندگان می‌توانند در این دو روز، ضمن شرکت در مراسم جشنواره، از نمایشگاه‌، برنامه‌های فرهنگی و هنری و البته محصولات بومی و مرغوب زعفران راویز بهره‌مند شوند.

به گزارش ایسنا، نقاط مختلف و خوش آب و هوایی از جمله دهستان راویز و خنامان در رفسنجان مستعد تولید زعفران مرغوب هستند؛ در دهستان راویز حدود ۵۰ هکتار سطح زیرکشت زعفران وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha