• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404072113669
  • خبرنگار : 71516

نتانیاهو به بهانه عید یهودی به شرم الشیخ نمی‌رود

نتانیاهو به بهانه عید یهودی به شرم الشیخ نمی‌رود

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد نخست وزیر سفرش به شرم الشیخ مصر را لغو کرد.

به گزارش ایسنا، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد نتانیاهو در نشست شرم الشیخ مصر شرکت نخواهد کرد.

رسانه‌های عبری نیز گزارش دادند نتانیاهو به دلیل عید یهودیان(سیمحات تورات) سفر به شرم الشیخ را لغو کرد.

پیش از این ریاست جمهوری مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نشست صلح شرم‌الشیخ مشارکت می‌کنند.

این درحالی است که امروز رسانه‌های رژیم صهیونیستی از بررسی احتمال پیوستن نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به نشست شرم‌الشیخ خبر داده بودند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی فاش کرده بودند که برنامه‌ها برای حضور نخست‌وزیر این رژیم در نشست شرم‌الشیخ که به ریاست مشترک «دونالد ترامپ» و «عبدالفتاح السیسی» روسای جمهور آمریکا و مصر برگزار می‌شود، در حال بررسی و تغییر سریع است.

پیش از این دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کرده بود مقامات اسرائیلی در اجلاس بین‌المللی شرم‌الشیخ درباره نوار غزه شرکت نخواهند کرد؛ نشستی که با هدف پایان جنگ و تثبیت روند صلح در غرب آسیا برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha