• چهارشنبه / ۲۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404072314856
  • خبرنگار : 50461

مدیر جهادکشاورزی شهرستان اعلام کرد:

تولید بیش از ۴۸۰۰ تن خرما در شهرستان فنوج

تولید بیش از ۴۸۰۰ تن خرما در شهرستان فنوج

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فنوج با اشاره به جایگاه ویژه فنوج در تولید خرما، گفت: این شهرستان از مناطق مستعد و تأثیرگذار در تولید و عرضه خرما در سطح استان به شمار می‌رود.

محمدنبی یزدانی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در سال جاری، میزان تولید خرما در شهرستان فنوج به بیش از ۴۸۰۰ تن رسیده است، که علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، به عنوان منبعی پایدار برای اشتغال و درآمدزایی، نقش مهمی در رونق اقتصادی منطقه ایفا می‌کند.

یزدانی ادامه داد: ظرفیت سردخانه‌های موجود در شهرستان ۳۰۰۰ تن است و علاوه بر آن ظرفیتی معادل ۲۰۰۰ تن نیز در دست پیگیری برای اخذ مجوز است.

 وی تأکید کرد که توسعه زیرساخت‌های نگهداری و فرآوری محصول، به کشاورزان کمک می‌کند تا با برنامه‌ریزی دقیق‌تر در زمان عرضه محصول، از نوسانات قیمتی بازار جلوگیری کرده و ارزش افزوده محصول خود را حفظ کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فنوج همچنین اظهار کرد: از مهم‌ترین ارقام خرمای تولیدی در این منطقه می‌توان به مضافتی، ربی، زاهدی، پیارم، مجول، دسکی و هلیله اشاره کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بیش از ۵۴۰ هکتار از نخلستان‌های شهرستان در چارچوب بیمه محصولات کشاورزی پوشش داده شده است که این اقدام به افزایش پایداری تولید و حمایت از کشاورزان در مواجهه با مخاطرات طبیعی و نوسانات بازار کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha