به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال عربستان به عنوان هشتمین نماینده آسیا صعودش را به جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی کرد. این تیم در دومین بازی خود در دور پلیآف با تساوی بدون گل برابر عراق متوقف شد اما با توجه به تفاضل گل بهتر مسافر جام جهانی شد.
به نقل از الریاضیه، هروه رنار، سرمربی تیم ملی عربستان، در نشست خبری پایان بازی گفت: این مسابقه مهمترین بازی دوران مربیگریام بود. مادرم پیش از درگذشتش در ژانویه سال گذشته، به من گفت که ممکن است نتواند جام جهانی را ببینند اما آرزو داشت که من را به عنوان سرمربی تیم ملی عربستان در آنجا ببیند. این صعود را به روح او تقدیم میکنم.
این سرمربی فرانسوی اضافه کرد که هواداران عربستان نقش تأثیرگذاری در این راهیابی تاریخی داشتند و از حضور پرشورشان در ورزشگاه جده تمجید کرد. او گفت: حمایت هواداران عامل تعیینکنندهای در کسب پیروزی و راهیابی بود. سالم الدوسری عملکرد بسیار خوبی در این بازی داشت و نشان داد که یک کاپیتان بزرگ است. البته موفقیت تیم مدیون همه بازیکنان است که از آغاز مسابقات انتخابی تا بازی سرنوشتساز، روحیه جنگندگی بالایی نشان دادند.
او تأکید کرد که این موفقیت هدیهای ویژه به یاسر المسحل، رئیس فدراسیون فوتبال عربستان، به دلیل حمایت مداومش از کادر فنی و بازیکنان است. رنار همچنین این موفقیت را به فهد المولد، بازیکن مصدوم تیم، تقدیم و برایش بهبودی سریع و بازگشت زودهنگام به زمین بازی را آرزو کرد.
رنار در پایان به نقش خانوادهاش به عنوان بزرگترین پشتیبان در طول دوران مربیگریاش در تیم ملی عربستان اشاره کرد و گفت: همسرم بازی را از ورزشگاه تماشا کرد و فرزندانم نیز مسابقه را از راه دور دنبال کردند. حمایت دائمی خانوادهام به من در هر مرحله از مربیگریام قدرت میبخشد.
انتهای پیام
نظرات