• جمعه / ۲۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404072516144
  • خبرنگار : 50022

امام جمعه کرج:

بی‌توجهی به حجاب راه را برای بی‌عفتی هموار می‌کند

بی‌توجهی به حجاب راه را برای بی‌عفتی هموار می‌کند

ایسنا/البرز امام جمعه کرج گفت: حجاب یکی از محورهای جنگ فرهنگی دشمن است. اگر در این زمینه اقدام نکنیم؛ به تدریج از مرحله بی‌توجهی به بی‌عفتی خواهیم رسید.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه ۲۵ مهر کرج با اشاره به موضوع آتش‌بس در غزه گفت: این صلح ظاهری و خوشایند ظالمان است. رئیس‌جمهور دلقک آمریکا اعلام کرده که آتش‌بس در غزه موجب خوشحالی مردم جهان شده است، اما واقعیت چیز دیگری است.

وی با بیان اینکه برخی مدعی شدند که ایران این صلح را قبول کرده است، افزود: رئیس جمهور به درستی به اجلاس شرم‌الشیخ اهمیت نداد. عدم شرکت در این اجلاس نشانه استقلال و عزت ایران اسلامی بود.

 وی با بیان اینکه امروز وظیفه امت اسلامی، حفظ ایمان، ایستادگی در برابر ظلم، تبیین حقیقت و پاسداری از ارزش‌های الهی است، گفت: صلح تحمیلی، صلح واقعی نیست؛ صلح حقیقی زمانی محقق می‌شود که باطل از میان برود و وعده الهی به‌طور کامل تحقق یابد.

امام جمعه کرج خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور آمریکا منافع خود را در ترویج ایران‌هراسی می‌بیند تا حضور خود را در منطقه توجیه کند. آمریکا نمی‌خواهد مثلث ایران، چین و روسیه شکل بگیرد؛ زیرا این اتحاد، نظم قدرت در آسیای میانه و جهان را تغییر می‌دهد. باید در برابر جنگ روانی دشمن مقاومت کنیم و در این میدان ضعیف نشویم.

آیت‌الله حسینی همدانی ادامه داد: سرمایه‌گذاری چین در ایران موجب خشم آمریکا شده است. آنها می‌خواهند از کشتی‌ها و نفتکش‌های ما بازرسی کنند و مانع فروش نفت ما شوند. اقدام خصمانه در این حوزه باعث خواهد شد تا کشتی‌های آنان نیز در هیچ جای دنیا امنیت نداشته باشد.

امام جمعه کرج با تأکید بر انجام وظیفه برای پیروزی بر باطل، افزود: کوتاهی امت اسلامی موجب گرفتار شدن در محاصره دشمن خواهد شد. انقلاب اسلامی، فلسطین و لبنان نمونه‌هایی از ایستادگی مؤمنانه‌ هستند. روشنگری در فضای مجازی و جهاد تبیین از مهم‌ترین ابزارهای پیروزی در این میدان است.

وی در ادامه خطبه‌های امروز به اهمیت موضوع حجاب اشاره و تصریح کرد: این موضوعی یکی از محورهای جنگ فرهنگی دشمن است. اگر در این زمینه اقدام نکنیم، به تدریج از مرحله کم‌توجهی به بی‌عفتی خواهیم رسید.

 آیت‌الله حسینی همدانی افزود: ۱۲ سال است از از جایگاه نماز جمعه درباره حجاب تذکر و راهکار داده‌ام. هنوز هم فرصت برای اصلاح وجود دارد و باید با دلسوزی و برنامه عمل کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha