• شنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404072616305
  • خبرنگار : 71145

۱۱ شهید در حمله اشغالگران به خودروی یک خانواده در شرق شهر غزه/ حماس محکوم کرد

۱۱ شهید در حمله اشغالگران به خودروی یک خانواده در شرق شهر غزه/ حماس محکوم کرد

دفاع مدنی در غزه عصر جمعه اعلام کرد که ارتش اشغالگر با هدف قرار دادن یک خودروی غیرنظامی حامل ۱۱ نفر بدون هشدار، پس از عبور از به اصطلاح «خط زرد»، مرتکب کشتار علیه یک خانواده فلسطینی شده است.

به گزارش ایسنا، «محمود بصل»، سخنگوی دفاع مدنی در بیانیه‌ای توضیح داد که این خودرو حامل ۱۱ عضو خانواده شعبان، از جمله هفت کودک و سه زن بود که توسط گلوله تانک ارتش اشغالگر در محله زیتون در شرق شهر غزه هدف قرار گرفت.

وی تاکید کرد که «می‌شد به آنها هشدار داد یا به گونه‌ای با آنها برخورد کرد که منجر به مرگ نشود».

بصل افزود: «اما آنچه اتفاق افتاد تایید می‌کند که اشغالگران هنوز تشنه خون و مصمم به ارتکاب جنایت علیه غیرنظامیان بی‌گناه هستند.»

واکنش حماس

از سوی دیگر، جنبش مقاومت اسلامی (حماس) اعلام کرد که اشغالگران با هدف قرار دادن خانواده ابو شعبان در حالی که سعی داشتند از خانه خود در محله زیتون در شهر غزه بازدید کنند، مرتکب کشتار جدیدی شدند.

حماس افزود که این کشتار که منجر به شهادت ۱۱ شهید در محله زیتون شد، جنایتی بود که نیت از پیش تعیین شده اشغالگران برای هدف قرار دادن غیرنظامیان را آشکار می‌کند.

جنبش مقاومت اسلامی حماس، کشتار جدید ارتش اشغالگر در شامگاه جمعه علیه خانواده ابو شعبان در محله زیتون در شرق شهر غزه را محکوم کرد.

این جنبش در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این جنایت هولناک نقض آشکار تمام ارزش‌های انسانی و قوانین بین‌المللی است و قصد از پیش تعیین شده اشغالگران برای هدف قرار دادن غیرنظامیان بی‌دفاع بدون هیچ توجیهی را آشکار می‌کند.»

حماس افزود که این کشتار در چارچوب نقض مداوم توافق آتش‌بس اخیر توسط اشغالگران رخ می‌دهد و خاطرنشان کرد که «دشمن همچنان به حملات و جنایات خود علیه مردم ما ادامه می‌دهد و نقض آشکار تمام تعهدات مندرج در این توافق است».

این جنبش تاکید کرد که «خون کودکان و زنان ما همچنان هدف مستقیم ماشین کشتار صهیونیستی است».

این جنبش اشاره کرد که این جنایت به سابقه طولانی اشغالگران در قتل عام‌ها و تجاوزات می‌افزاید و نیات تجاوزکارانه آنها را تایید می‌کند.

حماس از «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا و میانجیگران خواست تا «اقدامات جدی برای نظارت بر نقض‌های اشغالگران انجام دهند و آنها را به احترام به توافق آتش‌بس و توقف هدف قرار دادن غیرنظامیان وادار کنند».

این جنبش همچنین از جامعه بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری و بشردوستانه آن خواست تا با «فشار بر اسرائیل برای توقف جنایات جنگی و نسل‌کشی علیه مردم فلسطین و پاسخگو کردن رهبران جنایتکار اشغالگران» به مسؤولیت‌های خود عمل کنند.

خط زرد، خطی فرضی است که مناطق تحت کنترل ارتش اشغالگران را از مکان‌هایی که فلسطینی‌ها اجازه دارند در سراسر نوار غزه حرکت کنند، از هم جدا می‌کند.

توافق آتش‌بس منعقد شده توسط حماس و اسرائیل تحت حمایت منطقه‌ای و بین‌المللی که در ۱۰ اکتبر به اجرا درآمد، عقب‌نشینی جزئی ارتش اسرائیل از چندین منطقه در نوار غزه به مکان‌های استقرار جدید در داخل نوار غزه، موسوم به «خط زرد» را تصریح کرد.

از زمان آغاز نسل‌کشی در غزه در هشت اکتبر ۲۰۲۳، اسرائیل تقریباً ۶۷ هزار و ۹۶۷ فلسطینی را شهید و ۱۷۰ هزار و ۱۷۹ نفر دیگر را زخمی کرده است که بیشتر آنها زن و کودک بوده‌اند.

قحطی ناشی از آن جان ۴۷۶ فلسطینی، از جمله ۱۵۷ کودک، را گرفته و نوار غزه را ویران کرده است که طبق برآوردهای سازمان ملل، بازسازی آن به ۷۰ میلیارد دلار نیاز دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha