• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404072918605
  • خبرنگار : 71610

نظر نبیه بری درباره مذاکرات پیشنهادی با اسرائیل

نظر نبیه بری درباره مذاکرات پیشنهادی با اسرائیل

رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد که طرح پیشنهادی آمریکا برای آغاز مذاکرات مستقیم میان لبنان و رژیم صهیونیستی به دلیل عدم پذیرش تل‌آویو منتفی شده است.

به گزارش ایسنا، «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان در گفت‌وگو با روزنامه «الشرق الأوسط» اعلام کرد که مسیر پیشنهادی برای مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی به دلیل عدم تمایل تل‌آویو به همکاری با پیشنهاد آمریکا، متوقف شده است.

بری توضیح داد که «توماس باراک» فرستاده آمریکا در امور سوریه و لبنان به بیروت اطلاع داده است که اسرائیل با پیشنهادی مخالفت کرده که هدف آن آغاز مسیر مذاکراتی با توقف فعالیت‌های نظامی تل‌آویو به مدت دو ماه و در ادامه، خروج نیروهای آن از اراضی اشغالی لبنان و آغاز گفت‌وگو درباره ترسیم مرزها و ترتیبات امنیتی بود.

رئیس پارلمان لبنان تاکید کرد که در شرایط کنونی، تنها راه اجرایی، مسیر موسوم به «سازوکار آتش‌بس» است که نمایندگان کشورهای ذی‌ربط و ناظرانی که توافق آتش‌بس نوامبر گذشته را تضمین کرده‌اند، در آن مشارکت دارند.

توماس باراک پیش از این از طریق پلتفرم «ایکس» خطاب به لبنان نوشت: زمان آن فرا رسیده که لبنان در خصوص سلاح حزب‌الله اقدام کند و در صورت تداوم تعلل و تردید در این موضوع، اسرائیل ممکن است به‌طور یک‌جانبه عمل کرده و پیامدهای آن وخیم خواهد بود.

پیشتر «ژوزف عون» رئیس جمهور لبنان پیشنهاد مذاکره غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی را مطرح کرده بود.

در همین راستا، «نواف سلام» نخست‌وزیر لبنان روز دوشنبه گفت که ابتکارعمل رئیس‌جمهور کشورش برای آغاز گفت‌وگوهای غیرمستقیم با اسرائیل با هدف ترغیب آمریکا به دخالت و بازگرداندن روند گفت‌وگوها به مسیر خود انجام شده است.

این درحالی است که توافق آتش‌بس نوامبر ۲۰۲۴ پس از جنگ اخیر لبنان همچنان به عنوان چارچوب اصلی برای نظارت بر مرزها و جلوگیری از تشدید تنش‌ها باقی مانده است و هرگونه مسیر جدید نیازمند توافق همه طرف‌ها است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha