• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404073019358
  • خبرنگار : 50455

معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها:

جهاددانشگاهی نباید وارد بروکسی‌های اداری شود

جهاددانشگاهی نباید وارد بروکسی‌های اداری شود

ایسنا/قم معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: جهاد دانشگاهی نباید وارد چارچوب اداری و کارمندی شود زیرا با بروکسی‌های اداری و تشکیلاتی افرادی مثل کاظمی‌آشتیانی متولد نخواهند شد. جهاددانشگاهی اموری را انحام می‌دهد که بسیاری از ادارات دولتی و خصوصی نتوانستند آن را به ثمر برسانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعید کرمی، معاون فرهنگی نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در گردهمایی معاونین فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور که امروز چهارشنبه ۳۰ مهر در حال برگزاری است، بیان کرد: جهاد مهمترین عنوان مجموعه است که با بررسی این واژه به این موضوع پی می‌بریم که جهاد هنگام مواجهه با دشمن به میان می‌آید و ناظر به شرایط عادی نیست و در شرایط مبارزه خواب و آسایش معنا ندارد.

وی افزود: شتاب دادن به رشد و پیشرفت علمی کشور می‌طلبید تا واژه جهاد در نام این مجموعه و نهاد انقلابی به‌شمار رود، اهالی علم باید همگام با اعضای جهادی قیام کنند و بایستند و مدتی آسایش را برخود حرام کرده تا عقب‌افتادگی را جبران کنند و ماحصل آنان کاظمی آشتیانی‌ها بودند که متولد شدند.

کرمی اظهار کرد: اساساً با پیش رفتن روبه جلو نبرد میان حق و باطل واضح‌تر می‌شود و تمام جبهه باطل در مقابل جبهه حق ایستاده است و جنگ تمدنی و علمی را به خود گرفته است، در ایام جنگ ۱۲روزه به علت اینکه هنوز نتوانسته بودیم در عرصه علمی به توان بالایی برسیم شکست خوردیم و دانشمندان بسیاری را از دست دادیم.

وی ادامه داد: سال‌هاست در مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دیدارهای مختلفی با ایشان را داشتیم و بیشترین تعداد دیدارهای ایشان با جامعه نخبگانی و دانشگاهی است و بر جهاد در عرصه‌های گوناگون تأکید ویژه دارند.

وی ادامه داد: جهاد با اموال را در دوران ۸سال دفاع مقدس تجربه کردیم اما امروز زمان جهاد تبیین و علمی است و می‌طلبد تا به دانشگاه‌ها ورود کرده و با دانشگاهیان گفت‌وگو کنیم زیرا مخاطب اصلی جهاد تبیین و جهاد علمی که مهمترین جهاد مورد نیاز امروز کشورمان است، جامعه نخبگانی و دانشگاهیان است.

کرمی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی همزمان بر تحقیق و پژوهش بر درمان ناباروری و بسیاری از پروژه‌های علمی، برای کرسی‌های آموزشی و رشد همه‌جانبه دانشگاهیان و افزایش مهارت دانشجویان تلاش می‌کند، در واقع به اندازه ارتقای علمی دانشجویان شکل‌گیری و رشد شخصیتی آنان نیز حائز اهمیت است و این امر موردتوجه جهاد دانشگاهی بوده و هست.

وی گفت: جهاد دانشگاهی دارای ثروت سرمایه انسانی است و بدون شک سرمایه‌ انسانی مهم‌ترین عامل موفقیت و پیشروی یک مجموعه به‌شمار می‌رود زیرا شاید بدون سرمایه مالی بتوان ادامه داد اما بدون حضور افراد با ایمان، متعد و با پشتکار و انگیزه نمی‌توان اقدامی کرد.

وی با اشاره به ضرورت امضای تفاهم‌نامه همکاری و تشکیل کارگروه مشترک بین نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و جهاد دانشگاهی، افزود: نگرش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به جهادد انشگاهی به‌عنوان بازوی توانمندی است که باید همواره همراه و همگام باشد.

جهاددانشگاهی رسالت‌محور است

در ادامه این مراسم، محمود علیگو، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با اشاره به ضرورت حضور شوراهای فرهنگی در دانشگاه‌ها بیان کرد: جهاددانشگاهی رسالت‌محور است و رسالت ما تربیت نیروی نخبگانی در دانشگاه‌هاست و وظیفه‌ای است که مقام معظم رهبری برعهده جهاددانشگاهی گذاشته است.

وی افزود: بسیاری از برنامه‌های دانشگاه‌ها و جهاد دانشگاهی می‌تواند با هم‌افزایی یکدیگر برگزار شده تا از هدررفت بودجه و سرمایه کشور نیز جلوگیری کنیم.

در ادامه معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی سراسر کشور به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و پرسش‌ها و دغدغه‌های خود را با معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به اشتراک گذاشتند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha